#3 by Sobadjiev » Fri Dec 30, 2016 12:35
Искрено се радвам на успехите ви! Ето я и моята равносметка: започнах на 16.03.2016 г., като отначало всичко вървеше бавно и някак си безперспективно. След 1-2 месеца се сблъсках с доста житейски проблеми, което буквално ми спря работата тук. В голямата пауза просто се възползвах да прочета и анализирам действията на успешни участия в сайта и така на 08.10. се завърнах с нови надежди. Първо се снабдих с Премиум членство, след което се заех да привличам реферали. Потръгна ми с рефчовците, но и около тях падна бая работа. Имейлите с насоки и стратегии обаче дадоха резултат и вече се радвам на ъпгрейди и комисионни при достигнати $5. Сега съм почти на $30 печалба. Е, не са големите пари, но за по-малко от 3 месеца активна работа не е зле. Пък и отчитам нарастване с всеки месец. Очаквам много повече през следващата година! А на всички вас тук, от които черпех опит, който с времето ми докара дивиденти, аз искам да благодаря от сърце и да ви пожелая още по-големи успехи през 2017 година! Респект!
Весели празници на всички!