Posts | 217 |
Member Since | 9 Aug 2013 |
Last Visit | 6 Jul 2020 |
Likes Given | 14 |
Likes Received | 68/59 |
Kyriell wrote:Arkadaşlar acil bir sorum olacaktı
Localbitcoinsde bir miktar bitcoinim vardı.
Koinim üyeliğim aktive olduğu için bitcoinimi oraya aktarmak istedim.
ancak tam olarak nasıl yapacağımı anlamadım
Localbitcoinde koinimdeki adresimi yazıp bitcoini transfer etme işlemini başlattım.
Ancak bitcoin şuan blockchain adresinde duruyor onu koinime nasıl aktaracağım?
yoksa otomatik mi geliyor
voldemort3434 wrote:ufkk1 wrote:voldemort3434 wrote:Snapcard hesabından Coinbase hesabına gönderim yapılıyor dimi?
ikiside btc cüzdanı o halde yaparsın cüzdan numaranla fark eden bişey olmaz
Teşekkür ederim.
Şuan snapcard ödemelerinde sıkıntı yok dimi. Duruma göre payza veya btc olarak çekim yapacağım.
ufkk1 wrote:voldemort3434 wrote:ufkk1 wrote:voldemort3434 wrote:Snapcard hesabından Coinbase hesabına gönderim yapılıyor dimi?
Teşekkür ederim.
Şuan snapcard ödemelerinde sıkıntı yok dimi. Duruma göre payza veya btc olarak çekim yapacağım.
ben snapcard ile payeer hesabıma bitcoin gönderdim bikaç gün önce sorun yoktu
voldemort3434 wrote:ufkk1 wrote:voldemort3434 wrote:ufkk1 wrote:voldemort3434 wrote:Snapcard hesabından Coinbase hesabına gönderim yapılıyor dimi?
Teşekkür ederim.
ben snapcard ile payeer hesabıma bitcoin gönderdim bikaç gün önce sorun yoktu
Siteden ödeme almak için sormuştum. Snapcard mı payza mı bu aralar daha uygun diye.
ufkk1 wrote:
snapcard daha uygun ben o şekilde alıyorum hızlı bir şekilde geliyor 2-3 gün içinde,ayrıca snapcard kimlik onayı istemiyor mobil onay koduyla kayıt olabiliyorsunuz payza bildigim kadarıyla kimlik onayı vs istiyor biraz uğraştırıyorlar ve kesintileri biraz fazla