Razumela ono sto mi treba.
- imas 25 poslova ok uradjenih 80-100%, i ovaj 26.-i expelled.
- oko 200 TQ
Evo pre nego sto redjemo u 'akciju' par objasnjenja da ne napravis neku gresku sa nalogom.
- to sto imas opciju Give up kada ti napise Expelled mode, na zalost nije potvrda na koju mislis. Svi to imamo i na zalost jesi expelled u tom ID.
- ovo sto kazes da ti se desava da budes expelled, ap da se popravi odnos tacno odgovorenih/ukupnih Testnih pitanja i to se desava i nama. TA to sam ispravlja, to znaci kada ti se desi na taj nacin. Na ovo nemoj mnogo da se oslanjas, vecina TA je ili lenja i ne radi to ili nesposobna ili sujetna i nece to da radi
- najsigurniji put za ispravljanje lose korekcije koju ti daju je tiket CF-u. Tu te ceka re-open, da znas, retko kada isprave iz prvog, da ne izgubis zivce jos vise i kod toga, svima nam se to desava.

- to na Dashboard sto vidis razne stvari, radi CF. Ako bude previse prijava (kroz tikete njima) na neka testna pitanja, oni izbacuju ceo ID iz GA ponekad, onda su to ta TQ koja idu u 'minus', nestanu nam sa Dashboard
Ovo iznad je da se ne nerviras jer nam se svima desava.
'Ajde sad kad smo vec zajedno 'prelomili' da nema odustajanja da pisemo tikete.
Kazi mi, molim te, kada je bio poslednji odgovor i koliko si prepiski imao sa njima?