Onda sam ja omasila jednu 4-ku, kada sam radila copy tvog nick-a.
Uf, ne znam odgovor tacno, a nemoj da eksperimentises jer CS ne dozvoljava dva naloga iz iste kuce, iste porodice, sa iste IP adrese.
Moj predlog je da im pises prvo da budemo sigurni, da ne bi slucajno doslo do preklapanja IP adrese, jer tada gase oba naloga.
Ja bih ovako napisala, ovo je samo predlog.
Da si se registrovao prosle godine, napisi im i koji je nick u pitanju, da nisi bio aktivan jer nisi ni znao sta su taskovi i da ovde moze da se zaradjuje.
Kada si probao ponovo da se ulogujes, video si da ti je nalog deaktiviran.
Posto ti prijatelji rade preko CS-a i lepo zaradjuju, otvorila je tvoja devojka nalog.
Napisi da nisi znao za pravilo 'one account per IP', jer si nov u svemu ovome i da bi ona zelela da nastavi da taskuje preko CS-a.
Pitaj ih da provere da li je to ok, jer ne zelis da prekrsis pravila. (Ukoliko si koristio neki od ta dva racunara za prvi nalog i to im napisi.)
Ja sam malo panicar, ja nista ne radim sto nije po PS-u i sve za svaki slucaj proverim. Ovo je preventivno da slucajno ne bi sistem negde prepoznao ili IP ili kompjutersku adresu, pa da ti to napravi problem kasnije. Sumnjam da hoce, ovo je 'za svaki slucaj'.
Generalno je odgovor - da. Da nije bilo ova dva razlicita naloga, mozes sa koliko god hoces uredjaja da se logujes, ali nikako sa istog uredjaja i/ili IP adrese na dva razlicita naloga.
Javni sta su odgovorili ako se odlucis da im pises, ako treba da pomognem.