nazalost za njih...u kvizu sam imao 23 % a na ostala dva se popeo na 47%nisam mogao sda verujem
zato kazem da je to ostvarenje mog sna na CF

ma ima da vrti do sutra uvece i trazi ga i to dok se nevratim uvece sa posla..a mozes misliti sta sam radio da bi razumeo zadatak i ,naravno 80% mi nije bas bilo jasno al sam uspeo.prvo sam prevodio zadatak pa onda otvorio posebno prevodioca i tu je ;malo; bolji prevod pa prevedem prvo na srpski pa na hrvatski pa izvlacim zakljucak

koji genije

ali,mislim da je i tu bilo upozorenje o brzini slanja a sobziro na sve radnje koje sam radio da bi preveo,uvek sam slao par minuta pre isteka vremena,mozda me to spasilo,ko zna.e sad se vidi koliko se isplati nadogradnja clanstva i samo da se dovede i nadje najbolji nacin isplate,nadogradjujem ga ubuduce stalno.a sto se tice isplate,bas sam mnogo razmisljao kako ih 'zeznuti

ako sam dobro shvatio da se za uplatu na kladionice( mislim da je to neko spomenuo ) neskida nikakva provizija..e sad moram proveriti da li neke od nasih kladionica primaju uplate sa nekih od ovih kartica ( i to samo ako je istina da se za to neplaca nikakva provizija kao za kupovinu ) i to bi bilo sjajno,mislim da neka OD NASIH KLADIONICA ,REGULARNIH,PRIMAJU TAKVE UPLATE.OTVARANJE KARTICA U KLADIONICAMA JE BESPLATNA A MOZES DA DIZES KAD OCES I GDE OCES.kako bi ta kombinacija bila sjajna
nema banaka ,nema provizija i prilikom trazenja isplate sacekas par minuta,uzmes kintu i cao.