Nole76 wrote: 
pupijevi wrote:
Nole i Income menjajte "robu" 
Vrlo rado al' od ovih sto su mi dostupni mogu da dobijem samo isto ovo na razlicite nacine. 
pupijevi, neces verovati, ja ovu 'robu' tek uzela.

Da probam.
Nole76, probaj kds, zovni ih, pre dosta godina su bili u fazonu da dolaze gde god, (znam za zgrade) i nije morala cela zgrada da prelazi kod njih. Isto su uzas, neces se bas usreciti, ali vidi sta nude.
A sa kbc sam bila prezadovoljna, jedino sto su oni malo rasprostranjeni i morala bi (mislim, nisma sigurna) cela zgrada da predje kod njih za kablovski net. Ja sam bila na antenskom, to moze pojedinacno, jedino je mana manji protok, 12 je max.
Zovni njih pa vidi sa njima, nema ugovorne obaveze, mozes da probas i te sto izgledaju kao manje brzine od ostalih. Te brzine su prave, oni pustaju tacno sta obecaju i nema varijacija i nema padanja sa neta. Ako postoji problem 24h podrska im radi i mislim da sam vec napisala negde, ne odustaju dok ti ne 'podese' sve kod njih da radi kako treba. Kod njih kod tog antenskog nema 'izlaska na teren', sve resavaju remote.
I vama 'torentovcima'

bi znacio upload, kbc je poznat po upload-u, tako su poceli kao provajder sa najvecim upload-om.
Da imam opciju kablovskog kod njih, ne bih razmisljala ni sekund.