(Oba upadaju u kategoriju iz tvoje pretposlednje recenice.

Prvo udjes u parlament pa onda ide redom fakultet, magistratura, doktorat.
Posle udjes u vladu i namlatis se para. Secaces se CF-a kao kroz maglu. Za par godina ces misliti da si gledao film o ovome i da nikada nisi stvarno radio na CF-u
Samo treba biti dovoljno veliko dju...
Mislim da niko od nas nije u toj kategoriji.
Posts | 2,087 |
Member Since | 27 Aug 2015 |
Last Visit | 30 May 2023 |
Likes Given | 9,452 |
Likes Received | 4,848/1,732 |
Posts | 7,047 |
Member Since | 24 Jan 2015 |
Last Visit | 21 Oct 2020 |
Likes Given | 32,720 |
Likes Received | 12,536/5,065 |
milos1966 wrote:Zdravo nummion
Odgovori Cf su bili genericki-istovetni u stilu :necasno ste radili i da za vas vise ovde nema posla i potrazite posao na drugom mestu . Ja sam bio uporan i pisao im dalje . Posle sam dobio odgovor , da sam im vec pisao dva puta i dobio isti odgovor . Tada sam napisao i treci mail i dobio " pomilovanje ". Pisi im i dalje , kao najcistija pahuljica snega da si i bori se .Nema odustajnja . Nadam se da ces upeti . Srecno.
nummion wrote:Imam i ja jedno pitanje jesi li 2 i 3 mejl slao na accountreview@crowdflower.com ,ili na onaj community ?
Meni su odgovorili 1 februara zasto mi je nalog deaktiviran i da nisu u mogucnosti da mi reaktviraju nalog zbog zastite klijenata,slao sam im jos nekoliko mejlova,ali odgovora nema.
nummion wrote:Imam i ja jedno pitanje jesi li 2 i 3 mejl slao na accountreview@crowdflower.com ,ili na onaj community ?
Meni su odgovorili 1 februara zasto mi je nalog deaktiviran i da nisu u mogucnosti da mi reaktviraju nalog zbog zastite klijenata,slao sam im jos nekoliko mejlova,ali odgovora nema.
buchevski wrote:Zastita klijenata znaci da moraju da urade sta god im TA kaze da moraju da urade,jer ako ne urade,mogu da ostanu bez tog klijenta.nummion wrote:Imam i ja jedno pitanje jesi li 2 i 3 mejl slao na accountreview@crowdflower.com ,ili na onaj community ?
Sta im znaci ovo "zastite klijenata" ?
Nole76 wrote:Sve si pobrkao.
![]()
Prvo udjes u parlament pa onda ide redom fakultet, magistratura, doktorat.
Posle udjes u vladu i namlatis se para. Secaces se CF-a kao kroz maglu. Za par godina ces misliti da si gledao film o ovome i da nikada nisi stvarno radio na CF-u![]()
Samo treba biti dovoljno veliko dju...
Mislim da niko od nas nije u toj kategoriji.
Posts | 1,352 |
Member Since | 21 Aug 2015 |
Last Visit | 26 May 2021 |
Likes Given | 2,092 |
Likes Received | 3,374/1,242 |
milos1966 wrote:Poslacu im i na tu adresu mejl,nista me ne kosta.nummion ,cayaaa
mailove sam slao na community [ oba njihova maila koj imam ] . Posle prvog maila vise je bio kao razgovor, nego odgovori i tiketi , takav sam osecaj imao . Neko je tamo procenio jos jednu sansu i to je sve .
Posts | 1,910 |
Member Since | 18 Jan 2015 |
Last Visit | 26 Feb 2021 |
Likes Given | 972 |
Likes Received | 3,862/1,588 |
cikalibi wrote:nego ljudi, ovi SMART televizori sa internet konekcijom i browserima, jel moze i na njima da se rade taskovi, mislim da se ukljuci refres a da ne baguje. jel neko ima iskustva sa ovim?
Posts | 3,410 |
Member Since | 8 Feb 2015 |
Last Visit | 15 Jan 2023 |
Likes Given | 1,680 |
Likes Received | 8,646/2,676 |
pupijevi wrote:cikalibi wrote:nego ljudi, ovi SMART televizori sa internet konekcijom i browserima, jel moze i na njima da se rade taskovi, mislim da se ukljuci refres a da ne baguje. jel neko ima iskustva sa ovim?
Nista antiprotivno tebe ali brate nasmejao si me pravo hahahaha![]()
Pretpostavljam osh se zavalis na kauc i cekas da zazvoni kad izdje task