milos1966 wrote:
Imao sam problema i ja sam " kukao " i molio i nekako se vratio . Na prvi mail zahvalnosti od CF [ njihov prvi odgovor posle 16 dana ] poslao sam mail sa pitanjem kolika je moja greska . Dobio sam drugi mail zahvalnosti , i opet sam im pisao samo sa pitanjem koji zadatak sam pogresio i sta je to toliko veliko . Treci mail od njih je bio sa odgovorom o id-u i id-om i da mi vracaju sve , uz uslov da se ne ponovi , u pitanju je bio zadatak sa selectom ,nisam dobio sta je greska [ zadatak sam radio fer i imao 98% na 280 pitanja ]. Rf mi je bio blokiran zbog paymenta i jos ga nisam dobio-ne odgovaraju , ali ni tu necu odustati . Vrlo malo , nista, ne radim na cs vec na drugim platformama , ali sam zahvalan svima vama na svemu sto sam procitao , kao i podrsci na engleskom jeziku . Poruka za cayaaa bori se . Borim se sa ovim poslom poodavno [2014] i ne odustajem ,. Nemoj ni ti .
Reci mi ako ti nije problem sta su ti odgovorili u prvom i drugom mejlu?
Meni su deaktivirali nalog zato sto sam navodno davao neiskrene odgovore u market research job-u.
Bilo mi je jako cudno zato sto sam taj posao radio sigurno jedno 7-8 meseci,i odjedanput deaktivacija bez bilo kakvog upozorenja ili flag-a.
Kukao sam i ja,poslao im nekoliko mejlova u jednom ticket-u,molio ih da barem prekontrolisu moj rad na tom zadatku,ali uzalud.
Moj nalog je deaktiviran od 9 januara i od tada sam od krovflovera dobio samo jedan mejl u kome me obavestavaju da ne mogu da mi reaktiviraju nalog.