Možda bude malo duža poruka, pa koga mrzi ne mora da čita (ionako je ovo kafana)...
Posle nekih 10-ak dana od otvaranja FB naloga i vraćanja na rad sa taskovima posle dve godine pauze, hteo bih da iznesem neke utiske. Za ovih 10-ak dana sam zaradio negde oko 18$ što je super za moje prilike jer sam do sada (reklame + grid i malo radio) godišnje uzimao negde oko 25$.
Malo nervira što nema puno zadataka kad ih stavim na refresh, nerviraju i neke glupe korkecije pa mi padne procenat.
Eto, na primer zadnja dva dana sam imao 100% učinak na svim taskovima i danas "padnem" na nekoj gluposti, i što je još veći fazon, ja sam bio u pravu. I ne nadam se da će ispraviti grešku...
Takođe me nervira kad otvorim task stranicu, vidim task, cenu i broj taskova, kad ga odaberem dobijem poruku da nema taskova, pola dana vrti refresh, i ništa. Sutra ponovo isto - taskova ima a ja ne mogu da ga otvorim...
Ono što me fascinira je na koju foru Vi, pravi "task-masteri" (CicoSreckovic, pupijevi, makideeney, dsalopek i ostala ekipa) uspete da odradite par stotina taskova na dan?
Ja na primer, pustim u 7-8 tabova taskove koji su mi OK, uključim refresh na 3 sekunde pa opet za par sati ako dobijem 5-6 taskova onda je to premija...
Jel ja u nečemu grešim ili jednostavno nemam sreće?
Na poslu uključim isto tako, od 8 do 16h uspem da odradim 10-15 taskova, kući kad dođem isto toliko.
Ajde, imao sam sreće u petak pa sam nekako uspeo da odradim 101, ali kako i na koj način uspete toliku količinu zadataka da odradite? I to skoro svaki dan
Koliko spavate (ako i spavate)?
Možda ovo Vama zvuči malo smešno, meni stvarno ne ide u glavu tolika cifra za tako kratko vreme pa još kad vidim kako meni bajno izlaze zadaci nema mi logike. Ako ja grešim, uputite me na pravi put
Eto, toliko od mene, ako neko hoće da me posavetuje...tu sam.
Ukoliko sam nekog smorio... pa rekoh da će biti malo duža poruka.
Ako sam nekog oraspoložio ovom porukom... onda ova poruka ima i smisla.
U stvari, lakše mi je kad sam se malo izjadao, svakako poruka ima smisla.
Ajd' uzdravlje!