ruma45 wrote:
Izvinjavam se svima zbog spamovanja teme, samo mi je logično delovalo da oko ID taskova pitam na toj temi.
Obećavam da neću više
I da ću smanjiti obim pitanja...
Mogu li onda sva ostala pitanja da postavljam ovde u kafani?
Nego mene još jedna stvar muči:
Kao što sam juče već napisao, kad sam počeo ponovo sa taskovima imao sam level 2. Onda sam kiksnuo na par quiz pitanja i pao na level 1. Ali sam posle imao dobru turu lakih pitanja i popravio skor. Jutros vidim da imam lelvel 3, čak sam i poruku dobio, eđutim, meni nije markiran level 2, tamo u dashboardu. Jednostavno, bedž za level 1 i 3 su u boji, a level 2 je siv.
Da li je to normalno?
Izvini ako zvucim grubo kada citiram Pravila i objasnjavam sta sme sta ne sme, to nekako rutinski ispisem, samo 'izdeklamujem'.
Postavljaj pitanja gde god hoces, nije problem.

Jedino te tri pomenute teme da budu samo za pitanja vezana za neki konretni task i objasnjenja u vezi njih. Naravno, ne znaci da tu ne moze off topic takodje.
Problem pravi kada se postavi pitanje koje je 'pocetnicko' u tim temama, pa onda nekoliko clanova 'priskoci' da pomogne i eto gomila postova odjednom i zatrpale bi se te teme tako. To je primarni razlog. A ovde svi hoce da pomognu.

Zato je najprakticnija ova opcija, bar ja to tako vidim.
Sve uradi kako ti je
SentinelOnyx objasnio.
I moram da ti kazem, rekorder si za ovo.

Ovo nisam jos cula da se nekome desilo, niti sam procitala na glavnom forumu.
Sacekaj tih 24h, da im se server resetuje i obavezno im uslikaj Dashboard da vide.
I, molim te, javi nam sta su ti odgovorili, cenim da ce i njima biti cudno.

Napisi im da svi cekamo odgovor. (Salim se za ovo drugo, ali im support jeste duhovit i ima veselih ljudi, sve zavisi na koga naletis.)
Napisi im i da u listi vidis samo lvl 1 i lvl 3 i to im uslikaj isto.
Dodatak:
1. Nemoj da cekas popodne, sacekaj sutra rano ujutro, uglavnom je 'reset' u 6h po nasem vremenu.
2. Nemoj ni da smanjujes obim pitanja, obavezno pitaj sve sto te zanima, ima mnogo stvari da se 'ukaci'. Ti jesi odavno dobio bedzeve, ali nisi dugo radio taskove i trebace ti gomila objasnjenja.