Prvo da kazem, engleski je odlican.

Sve je vise nego razumljivo sta si hteo da kazes.
Oni ti jesu odgovorili, po meni, direktno na tvoj tiket, tj. na ono na sta si ti stavio akcenat - da nemas FB.
Zato sam ti bila pedlozila da pisemo zajedno. Po meni (ne znaci da sam u pravu), mislim da je ovo moglo da se by-pass-uje bez FB. Ovo mislim jer ti mozes da udjes u svoj Dashboard i vidis sve sto treba da vidis, ukljucujuci i svoj CF inbox preko koga si slao tiket.

U tvom tiketu si im rekao da nemas FB, a oni to raze kao uslov. Na pocetku su bili rigorozni za to, a kasnije sam vidjala na glavnom orumu da su razni ljudi postovali da se loguju bez FB-a i da se nisu nikada logovali kroz FB. To mi je dalo ideju, obzirom da je tvoj nalog stari, da ce da uspe kao i kod njih. I ideja mi jebila da pitas CF da ti pregledaju nalog, da nije neki bug u pitanju.
Izvini sto nisam odgovorila ranije, bukvalno preko 1h kopam po glavnom forumu da nadjem par tema gde je pominjano kako se sve ljudi loguju bez FB.
Bolje da ti prvo odgovorim ovde, pa da nastavim sa trazenjem.
Dok pokusavamo ovo da resimo, razmisli i o otvaranju FB, cisto zarad ovog inicijalnog logovanja, jer ovde neki clanovi zaradjuju lepe plate od taskova, a ti jesi vec dugo aktivan i steta je to da propustis.