Please wait...
HomeForumInternationalEx-YugoslaviaKafana
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Kafana

#3461 by Garagos » Thu Mar 12, 2020 12:09

Ja verujem da ce se ona vratiti jednog dana, samo do tada treba mi da odrzavamo ovaj forum i da medjusobno pomazemo jedni drugima koliko je to moguce. :)
Garagos
Posts1,352
Member Since21 Aug 2015
Last Visit26 May 2021
Likes Given2,092
Likes Received3,374/1,242

#3462 by incomehomejob » Fri Mar 20, 2020 09:30

Garagos wrote: Ja verujem da ce se ona vratiti jednog dana, samo do tada treba mi da odrzavamo ovaj forum i da medjusobno pomazemo jedni drugima koliko je to moguce. :)

Hvala Garagos od srca na svim lepim recima. :) <3

Garagos wrote: Drugari, kako ide rad na zadacima? Ima li posla ovih dana, meseci?

Vidim da nema income vise, bas sam iznenadjen, samim tim i ovaj forum je slabije aktivan, sta se desilo, da li neko zna?

Hvala ti i sto si kao 'moje mezimce', a da dodam i celog foruma ;) , pitao/postovao da brines. :) <3

Garagos wrote: Hvala puno na ovako detaljno opisanom trenutnom situacijom.

Ima par meseci da je nas moderator napustio ovaj nas forum, ja znam da je ona nezamenjiva, ali kako to da nismo dobili drugog moderatora ili to sada uopste vise nije potrebno?

Garagos wrote: Ja mislim da je moderator potreban, dok je ona bila tu imala je razumevanje za svako nase pitanje i uvek je bila spremna da pomogne svakom novom clanu.

Mozda se te teme ponavljaju stalno, ali sada nema ni toga, sve teme ,,umiru'', nema zajednicke saradnje, zasto ne bismo razmenjivali iskustva ovde dok np. cekamo rainfost zadatak?

Otkaz ili ne, mislim da bi bilo mnogo lepse, bolje i aktivnije da je ona jos tu!

Za ovo (sto sam oznacila u tvom postu) posebno i, opet, od srca hvala. Mnogo mi znaci da cenis moje vreme provedeno na forumu ;) <3

Garagos wrote: Nisam pomislio da imas nesto protiv nje, tesko da bilo ko i ima.

Samo moje misljenje je da treba da bude aktivan ovaj nas forum, a jednog dana nadam se da ce se i ona vratiti, jer smo na nju navikli. :)

Opet hvala. :) <3

velezovac87 wrote: Ja se nadam da je naša income dobro i zdravo, nešto mi ne ide uz nju da ode, a da se nije pozdravila sa rajom. Za forumskog moderatora nesto i ne treba, civilizovani smo ljudi, al za komunikaciju izmedju nas i vodstva sajta itekako treba. problema ima i suviše, a na main forumu nije da ih iko i ferma

Hvala velezovac87, od srca :) <3 , sto znas da ne bih tako nesto uradila, da se sklonim bez pozdrava sa svima.
Takodje sam ranije napisala, probacu da nadjem gde, da ne bih uradila tako nesto, bez obzira sta mislila o sajtu, a da se ne konsultujem sa svima vama. :)

Takodje, mogu da potvrdim da se, sto se mene tice, sve se vraca na standardno, tu sam svaki dan, nadam se kao i ranije po vise puta/dan da vas "smaram". :D

Najiskrenije izvinjenje svima sto me nije bilo, privatne stvari su bile u pitanju.

P.S.
Trebace mi malko vremena da sve iscitam, izvnjavam se na tome.
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720
Likes Received12,536/5,065

#3463 by RichKoko » Fri Mar 20, 2020 22:38

Yupiiiiiyeeeaaaa...Dobro nam došla natrag draga kao prvo-mnovo si nam falila ovde,pogotovo nama redovitim "mušterijama"....a ubacila si se baš kada je,po meni,najpotrebnije-zbog svega(taskovi,ankete,Covid-19 virus,flagovi koji ostaju predugo,itd.itd). ;-)

Big pozdrav od nas svih verujem,posebno od mene,tvog malero pehiste. ;-) :-D :-)
RichKoko
Posts1,494
Member Since31 Jul 2016
Last Visit12 Mar 2021
Likes Given3,013
Likes Received3,751/1,403

#3464 by incomehomejob » Sat Mar 21, 2020 10:31

Hvala puno moj malero pehist RichKoko, na dobrodoslici. :D

Hvala puno svima i za 'lajk', koji sam protumacila kao podsku. :)

Puno mi znaci sta ste pisali i sta ste izrazili 'lajkom' (ukoliko nisam lose protumacila :D ), u vidu podrske, hvala vam. :)

P.S.

RichKoko, potpno se slazem sa ovim sta si napisao, da na sve strane samo 'promene situacija i stanja' u svemu sta si naveo.
Zao mi je sto nisam uspela ranije da se izorganizujem, izvinjavam se. :(

P.P.S.

Sta se desava sa svima vama?
Kako se vam porodice?
Kako se snalazite sa svim ovim sto nas je snaslo u vezi taskovanja i u vezi svetskog sveobuhvatnog stanja?

(Ako nista drugo, bar ovde mozemo da caskamo i malo 'smirimo zivce', jedni drugima, o svemu sta nas brine. :D )
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#3465 by RichKoko » Sat Mar 21, 2020 21:43

incomehomejob wrote: Hvala puno moj malero pehist RichKoko, na dobrodoslici. :D

Hvala puno svima i za 'lajk', koji sam protumacila kao podsku. :)

Puno mi znaci sta ste pisali i sta ste izrazili 'lajkom' (ukoliko nisam lose protumacila :D ), u vidu podrske, hvala vam. :)

P.S.

RichKoko, potpno se slazem sa ovim sta si napisao, da na sve strane samo 'promene situacija i stanja' u svemu sta si naveo.
Zao mi je sto nisam uspela ranije da se izorganizujem, izvinjavam se. :(

P.P.S.

Sta se desava sa svima vama?
Kako se vam porodice?
Kako se snalazite sa svim ovim sto nas je snaslo u vezi taskovanja i u vezi svetskog sveob
(Ako nista drugo, bar ovde mozemo da caskamo i malo 'smirimo zivce', jedni drugima, o svemu sta nas brine. :D )

Taskovi su postali,čak i za Hrvatsku,jedini izvor prihoda,a taskovi su pali i sa cenama i kvalitetom i kvantitetom za dobrih 75% po mojoj računici,jer zarađujem 4puta manje nego prošle godine npr.,no još je rel. "Mlada godina",pa se možemo nadati boljoj situaciji,no nekako čisto sumnjam,a ubeđen sam da nisam jedini ovdje!??

Zarada ove godine,od 1.1.2020. mi je,zvanično... 2,16$ ,i to od anketa koje su 'tiltale' i redirect na home page(sečaš se tog problema,još si bila aktivno s nama tada),no ovde ne pišu one ankete koju su naknadno plačene,i primeteo sam da,ako se žalim,oni plate...zatim sam slučajno 2 puta poslao tiket-oni meni 2 puta za jednu te istu anketu platili,pa sam probao i 5-6 puta čak,e onda postaje zanimljivo-npr.2 ankete mi odbiju jer ne mogu kao ući u trag i potvrditi da sam zaista završio anketu,dok taj isti dan kroz par min.do par sati,ostale 4 ankete bi mi uredno isplatili,i još sa generičkim isprikama-i dalje pričamo o samo jednoj anketi...neki su čak,shvativši to,po cele dane samo tikete pisali i tako znali za 1.anketu dobiti po 10 i više dolara kroz tiket odgovore,strava,tek sam tad shvatio koliko nas lažu i koliko baš nitko ništa ne provjerava ovdje! ;-) :-D

To je,najkrače moguče ,sastavljeno evo sada draga,kad idem uskoro kući iz bolnice ,iz 24 satne smjene(od 7 ujutro jučer do 7 ujutro danas),a COVID-19 nas je jučer pregazio,jer smo,kao narod,zakazali i ispali prava balkanska đubrad neuka-ljudi iz izolacije uhvačeni vani(po ljekarnama,kafićima,roštiljima sa ekipom,itd.),ostali ljudi su shvatili ovu pandemiju kao neku vrstu bonus godišnjeg,pa su masovno hodali po gradu,rukovali se,ljubili,bez pranja ruku,itd. E onda nam je i Predsjednik,a naročito Min.Zdravstva "pukao" pa su od danas od ponoči ukinute sve zračne,pomorske,željezničke trase,pa međugradski autobusi,zatvaranje svih željezničkih kolodvora,a kasnije pop. su potpuno ugasili sav promet-javni prevoz busevima i tramvajima! Sad se čeka,logički,samo tren kada će Zagreb pasti prvi u karantenu,odmah zatim ostatak države.Čak su jučer (postoje snimci) policajci kružili gradom i tjerali ljude na svim trgovima,parkovima i ulicama,jer se nisu držali sig.razmaka od 1,5m i sl.,mnogo bitnib stvari, koje neuki retardirani pojedinci napraviše...i od 160 zaraženih,sada smo na 206,a dok ovo pišem,brojka je verujem i biti će do 300+ zaraženih,i to najmanje do kraja ovog dana!

#ostanikodkuce i #stopkoronavirusu,ali biti će mnogo mnogo gore još,prije nego postane imalo bolje,takve su prognoze večine stručnjaka,a moglo se to sprečiti lepo,samo da se ostalo u kući 7-14 dana,i sad ,ako ove lude mere ne zaustave narod od izlazaka,scenarij je nešto gori od Talijanskog, kroz nekih 18-20 dana!

Nek nam Bog pomogne svima,kad ne znamo ili nećemo sami!!!

L.p.svima ,naročito našoj Income,i sorry ako ima pravopisnih grešaka u postu,pisuckam s posla preko mobitela krepan umoran i neispavan.
Lakše je da,eto malo se puno raspisao,ali tteba to da čovek izbaci iz sebe,taj osečaj nekog napada,i još od okom nevidljivog 'neprijatelja',svatko se time nosi na neki svoj način.Sina smo poslai u Slavoniju kod babe(tamo je trenutno najsigurnije,nema niti 1.zaraženog za sad),hvala Bogu i na tome!

Kako je kod vas ostalih ekipo,??...čujem nigdje nije bajno,javite se,recite,komentirajte...Mod.nam se napokon vratio! :-) :-) :-)
Last edited by RichKoko » Wed Apr 01, 2020 06:21 » edited 2 times in total
RichKoko
Posts1,494
Member Since31 Jul 2016
Last Visit12 Mar 2021
Likes Given3,013

#3466 by incomehomejob » Sun Mar 22, 2020 12:57

Hvala puno za odgovor. :)

Joj, 'begaj' kuci da probas bar malo da se odmoris, ko zna kako ce ti izgledati naredne smene.

Sto se tice 'taktike' sa Anketama, sto si mi opisao, ne cudi me da su nasi snalazljivi. :D
I da citiram naseg kolegu Berikai, po pitanju tebe i Anketa:

Berikai wrote: RichKoko, uvijek sam govorio da si kralj anketa. :thumbup:

Posalji od tete cool lepotanju puse. ;) <3
(Super da ste ga poslali u najsigurnije podrucje. :) )

P.S.

Drugari, da li hocete da otvaramo novu temu za virus, ako nista drugo da tesimo jedni druge i da razmenjujemo ko je sta cuo sta nas sve ceka i kakvo je stanje stvari, iz dana u dan?
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#3467 by pupijevi » Sun Mar 22, 2020 18:05

Kafana moze da bude sasvim dovoljno mesto da se pobegne od virusa :lol:

Posto su zatvorili vanjske kafane eto mozda je vreme da virtuelna proradi kao nekada :D
pupijevi
Posts3,410
Member Since8 Feb 2015
Last Visit15 Jan 2023
Likes Given1,680
Likes Received8,646/2,676

#3468 by RichKoko » Mon Mar 23, 2020 07:08

incomehomejob wrote: Hvala puno za odgovor. :)

Joj, 'begaj' kuci da probas bar malo da se odmoris, ko zna kako ce ti izgledati naredne smene.

Sto se tice 'taktike' sa Anketama, sto si mi opisao, ne cudi me da su nasi snalazljivi. :D
I da citiram naseg kolegu Berikai, po pitanju tebe i Anketa:

Berikai wrote: RichKoko, uvijek sam govorio da si kralj anketa. :thumbup:

Posalji od tete cool lepotanju puse. ;) <3
(Super da ste ga poslali u najsigurnije podrucje. :) )

P.S.

Drugari, da li hocete da otvaramo novu temu za virus, ako nista drugo da tesimo jedni druge i da razmenjujemo ko je sta cuo sta nas sve ceka i kakvo je stanje stvari, iz dana u dan?

baš sam lijepo pobegao kući,iz jedne virusne , ravno u ovu 'potresnu' apokalipsu...sad još samo da nam Medvednica eruptira,ili neki meteor iz svemira padne fali.

kako ide priča ovde...''Da sam gledao film o ubojitom virusu,u kojem u pola filma udari serija potresa i sruši grad - dao bih mu 3/10 ocjenu na ImDb-u''. :lol: :lol: :lol:

šalu na stranu,dobro je to sve još i prošlo,kako je moglo,da je bila obična ned.ujutro,bilo bi mladih koji se vračaju iz noćnog provoda mnogo,ovako zbog corone nikog vani nije bilo.-sreća u nesreći,nesreća/corona u nesreći/potres...kako to uopče nazvati :?:
RichKoko
Posts1,494
Member Since31 Jul 2016
Last Visit12 Mar 2021
Likes Given3,013

#3469 by incomehomejob » Mon Mar 23, 2020 10:13

pupijevi wrote: Kafana moze da bude sasvim dovoljno mesto da se pobegne od virusa :lol:

Posto su zatvorili vanjske kafane eto mozda je vreme da virtuelna proradi kao nekada :D

E'o pupijevi, jedno 'ladno za tebe. :D

incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#3470 by Garagos » Mon Mar 23, 2020 14:33

Dobrodosla nazad income!!! :lol: :lol:

Lepo je ponovo videti tvoje postove na ovom forumu, nadam se da je sve u redu sada u privatnom zivotu, da si napunila baterije i da si pripremila energiju za neke nove ,,Garagose'' koji ce te mnogo smarati, sa mnogo glupih pitanja, dok ne postanu ,,mezimci''...

Jos jednom drago mi je sto si ponovo na ovom forumu, vreme je da ga vratimo u normalu, kao nekada, zajedno! :thumbup:
Garagos
Posts1,352
Member Since21 Aug 2015
Last Visit26 May 2021
Likes Given2,092

#3471 by incomehomejob » Tue Mar 24, 2020 05:26

Hvala od srca Garagos, mezimce tetkino (a i forumsko ;) ), i na 'dobrodoslici' i na zeljama. :D <3

I mnei je drago. :)
I ja se nadam da cemo da zivnemo malo forumski, ako nista drugo vise smo za kompovima u ovoj vanrednoj situaciji.
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#3472 by Garagos » Tue Mar 24, 2020 06:21

Nego sta ce nego da zivne, mora!

P.S. Trebalo mi je samo 10 dana da nam vratim moda, zaboravio sam to sinoc da napisem! :lol:

Nema na cemu! :clap:
Garagos
Posts1,352
Member Since21 Aug 2015
Last Visit26 May 2021
Likes Given2,092

#3473 by incomehomejob » Tue Mar 24, 2020 08:28

Slazem se skroz. ;)

Cudo si Garagos! :D
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#3474 by Garagos » Tue Mar 24, 2020 09:02

Nije da se hvalim, ali tako je... :D

Inace, nije ni mene bilo bas dugo ovde, ali sam se vratio kada je bilo najpotrebnije! :D

Salu na stranu, poceo sam da radim opet RF i trenutno je to najveci razlog sto sam ovde, tu jedino vidim neku zaradu, tacno razmisljam malo da ozivim onu temu za RF, koja je bas dugo neaktivna..
Garagos
Posts1,352
Member Since21 Aug 2015
Last Visit26 May 2021
Likes Given2,092

#3475 by incomehomejob » Tue Mar 24, 2020 14:43

Istina je. :D

A i sve je u tajmingu, a tvoj je savrsen. :D

Moze, taman i da ta tema malo zivne.
Nisam u toku, da li jos uvek primaju nove?
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#3476 by Garagos » Tue Mar 24, 2020 14:47

Nemam pojma, ja bih voleo da primaju, pa da mogu nekome da preporucim..

Taman to mogu da postavim kao pitanje u RF temu, pa mozda neko zna, u poslednje vreme bas stalno izlazi, a evo i veceras bas ima posla... :lol:
Garagos
Posts1,352
Member Since21 Aug 2015
Last Visit26 May 2021
Likes Given2,092

#3477 by Nole76 » Tue Mar 24, 2020 16:08

Da nastavimo ovde :D
Ne treba mi prevoz dok traje ovo cudo. Ubi me sedenje kuci. Cim mi zabrane da izadjem ne radi mi se nista drugo nego samo hocu da izadjem napoljeeeeeee :lol:
Nole76
Posts2,087
Member Since27 Aug 2015
Last Visit30 May 2023
Likes Given9,452
Likes Received4,848/1,732

#3478 by incomehomejob » Tue Mar 24, 2020 16:11

:lol: :lol: :lol:

Standardno, svi smo takvi. :D
Pogotovo sto ti volis predvece da malko, sto ti kazes, probauljas napolje. :D

E'o i tebi jedno 'ladno, kao i za pupijevi sto sam mu poslala, znam da volEs. :D

incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#3479 by Garagos » Wed Mar 25, 2020 05:05

Ono sto je zanimljivo, ne mogu da vidim taskove uopste na cs, ne znam sta se desilo, ali pokazuje samo one dnevne, mesecne i all time liste, a zadataka nema..

Nije kao da sam ih nesto mnogo radio, ali kafana je tu i da se kuka u njoj, valjda... :?
Garagos
Posts1,352
Member Since21 Aug 2015
Last Visit26 May 2021
Likes Given2,092

#3480 by bizz555 » Wed Mar 25, 2020 06:07

:o
Last edited by bizz555 » Wed Mar 25, 2020 06:52 » edited 1 time in total
bizz555
Posts342
Member Since1 Sep 2016