Garagos wrote:Ja verujem da ce se ona vratiti jednog dana, samo do tada treba mi da odrzavamo ovaj forum i da medjusobno pomazemo jedni drugima koliko je to moguce.
Hvala Garagos od srca na svim lepim recima.

Garagos wrote:Drugari, kako ide rad na zadacima? Ima li posla ovih dana, meseci?
Vidim da nema income vise, bas sam iznenadjen, samim tim i ovaj forum je slabije aktivan, sta se desilo, da li neko zna?
Hvala ti i sto si kao 'moje mezimce', a da dodam i celog foruma

Garagos wrote:Hvala puno na ovako detaljno opisanom trenutnom situacijom.
Ima par meseci da je nas moderator napustio ovaj nas forum, ja znam da je ona nezamenjiva, ali kako to da nismo dobili drugog moderatora ili to sada uopste vise nije potrebno?
Garagos wrote:Ja mislim da je moderator potreban, dok je ona bila tu imala je razumevanje za svako nase pitanje i uvek je bila spremna da pomogne svakom novom clanu.
Mozda se te teme ponavljaju stalno, ali sada nema ni toga, sve teme ,,umiru'', nema zajednicke saradnje, zasto ne bismo razmenjivali iskustva ovde dok np. cekamo rainfost zadatak?
Otkaz ili ne, mislim da bi bilo mnogo lepse, bolje i aktivnije da je ona jos tu!
Za ovo (sto sam oznacila u tvom postu) posebno i, opet, od srca hvala. Mnogo mi znaci da cenis moje vreme provedeno na forumu

Garagos wrote:Nisam pomislio da imas nesto protiv nje, tesko da bilo ko i ima.
Samo moje misljenje je da treba da bude aktivan ovaj nas forum, a jednog dana nadam se da ce se i ona vratiti, jer smo na nju navikli.![]()
Opet hvala.

velezovac87 wrote:Ja se nadam da je naša income dobro i zdravo, nešto mi ne ide uz nju da ode, a da se nije pozdravila sa rajom. Za forumskog moderatora nesto i ne treba, civilizovani smo ljudi, al za komunikaciju izmedju nas i vodstva sajta itekako treba. problema ima i suviše, a na main forumu nije da ih iko i ferma
Hvala velezovac87, od srca

Takodje sam ranije napisala, probacu da nadjem gde, da ne bih uradila tako nesto, bez obzira sta mislila o sajtu, a da se ne konsultujem sa svima vama.

Takodje, mogu da potvrdim da se, sto se mene tice, sve se vraca na standardno, tu sam svaki dan, nadam se kao i ranije po vise puta/dan da vas "smaram".

Najiskrenije izvinjenje svima sto me nije bilo, privatne stvari su bile u pitanju.
P.S.
Trebace mi malko vremena da sve iscitam, izvnjavam se na tome.