Zanima me da li ima nekog da nije dobio bonus 5$ za 50$? Pisala sam i tiket i dobila neki neodređen odgovor tipa da se svi bonusi uredno isplacuju i da samo treba vremena, ali mojih 5$ jos nema, a prosao je skoro ceo mesec.

Juce sam odradila jedan survey i par offersa,ali mi danas bonusa nema na isplati.Zna li neko sta se desava?
mzlicic wrote:Nista, nazalost. Nema nista u Transaction History, a i znam koliko sam imala na racunu kad sam ocekivala bonus.
Posts | 1,494 |
Member Since | 31 Jul 2016 |
Last Visit | 12 Mar 2021 |
Likes Given | 3,013 |
Likes Received | 3,751/1,403 |
Posts | 7,047 |
Member Since | 24 Jan 2015 |
Last Visit | 21 Oct 2020 |
Likes Given | 32,720 |
Likes Received | 12,536/5,065 |
bassbass12 wrote:dijana1983 wrote:idemoooooooooo bassbass12
![]()
![]()
Čestitam za 1. mesto![]()
![]()
dijana1983 wrote:bassbass12 wrote:dijana1983 wrote:idemoooooooooo bassbass12
![]()
![]()
Čestitam za 1. mesto![]()
![]()
Hvalaaako dete sam
![]()
a jutros nisam smela da gledam listu vec rekla sinu
![]()
da pogleda
a uvek sam se divila svima vama(da ne nabrajam)i mislila da je to za mene nemoguce
..narocito posle deaktivacije i pauze od godinu ipo
......Hvala jos jednom,idemo daljee
![]()
martin111 wrote:Pozdrav !
mzlicic - izgleda da stvari opako ne štimaju!
Nažalost i kod mene s bonusom 5% ista situacija ! S time da mi se čini da mi je ovo već drugi neisplaćeni bonus. I ja danas pisala pritužbu, ali ne nadam se previše . . . (čekanje na ikakav odgovor je do 10 radnih dana !!?).
U history taskova NEMA obavijesti o bonusu (čak ni onim prethodnima!!). Pa se ti snađi . . .
Ono što je bilo toliko dobro isprogramirano i transparentno sada više ne postoji . . .![]()
![]()
bassbass12 wrote:martin111 wrote:Pozdrav !
Nažalost i kod mene s bonusom 5% ista situacija ! S time da mi se čini da mi je ovo već drugi neisplaćeni bonus. I ja danas pisala pritužbu, ali ne nadam se previše . . . (čekanje na ikakav odgovor je do 10 radnih dana !!?).
U history taskova NEMA obavijesti o bonusu (čak ni onim prethodnima!!). Pa se ti snađi . . .
Ono što je bilo toliko dobro isprogramirano i transparentno sada više ne postoji . . .![]()
![]()
Proverite u Transaction History(ne u history taskova)...na početnoj strani ysense kliknite na svoju sličicu da Vam se otvori roletna izaberite Transaction History , ukucajte Vaš Ysense pasword ....otvoriće se mogućnost pretrage po Type-izaberite Bonus , Period -izaberite koliko daleko želite unazad da dobijete podatak i stisnite GO. Dobićete podatak za Bonus a u Details opisuje vrstu bonusa i tu tačno vidite svakodnevni bonus-iznos i task bonus(5$) koji se dobije na svakih 50$ taskova.Takođe, koliko ste zaradili čisto od taskova vidite kada otvorite Total Earnings ,poslednja stavka pored broja urađenih zadataka je čista zarada od zadataka.Bonus ide na svakih 50$ pa se prema tome odredite koliko Vam je ostalo do Bonusa ili ste ga trebali dobiti.Bonus se pripisuje sledeći radni dan nakon što se ostvari ujutru posle 9 sati u dnevnu zaradu i ukupni balans.
Bez obzira na sve muke koje su stigle sa Ysensom do sada su mi isplaćeni svi novi bonusi bez problema tako da se nadam da su i Vama ,samo da ih pronađte u Transaction History.
Malo sam opširnije pisao ako je još nekog zanimalo kako da dođe do Transaction History.
bassbass12 wrote:martin111 wrote:Pozdrav !
![]()
Proverite u Transaction History(ne u history taskova)...na početnoj strani ysense kliknite na svoju sličicu da Vam se otvori roletna izaberite Transaction History , ukucajte Vaš Ysense pasword ....otvoriće se mogućnost pretrage po Type-izaberite Bonus , Period -izaberite koliko daleko želite unazad da dobijete podatak i stisnite GO. Dobićete podatak za Bonus a u Details opisuje vrstu bonusa i tu tačno vidite svakodnevni bonus-iznos i task bonus(5$) koji se dobije na svakih 50$ taskova.Takođe, koliko ste zaradili čisto od taskova vidite kada otvorite Total Earnings ,poslednja stavka pored broja urađenih zadataka je čista zarada od zadataka.Bonus ide na svakih 50$ pa se prema tome odredite koliko Vam je ostalo do Bonusa ili ste ga trebali dobiti.Bonus se pripisuje sledeći radni dan nakon što se ostvari ujutru posle 9 sati u dnevnu zaradu i ukupni balans.
Bez obzira na sve muke koje su stigle sa Ysensom do sada su mi isplaćeni svi novi bonusi bez problema tako da se nadam da su i Vama ,samo da ih pronađte u Transaction History.
Malo sam opširnije pisao ako je još nekog zanimalo kako da dođe do Transaction History.
Posts | 1,494 |
Member Since | 31 Jul 2016 |
Last Visit | 12 Mar 2021 |
Likes Given | 3,013 |
Likes Received | 3,751/1,403 |
RichKoko wrote:pozdrav draga ekipo...
...-hočemo li i ove godine imati onu anonimnu anketu o zaradama kroz 2019-tu godinuako je itko za
![]()
...-mišljenja,komentari,prijedlozi-sve je dobrodošlo , ako je konstruktivno naravno.