Sva sreća da ne pratim fudbal uopšte, inače bih potonuo skroz nakon večerašnje utakmice.
Jedini "sport" koji isključivo pratim je Formula 1, mada je moja ekipa odavno otišla u 3 lepe, navikao sam se

Ne znam u čemu je fora sa zadatkom Find URL for Car's Detail Page...
odradim 3-4 dana sa učinkom 90-100%, onda jedan dan padnem u kvizu, pa nekoliko dana 75-90% pa opet jedan expell posle 2-3 komada.... Noćas npr 2 URL nisam mogao da nađem, ma nema sile, sve sam probao i direktno na link, i na homepage pa retraga, pa oba ta linka preko pr..y stranice i naravno padnem u kvizu.
Večeras prođem kviz ali sa totalno suludom korekcijom, imam je u notepadu, ali da ne kršim pravila neću je kačiti, ali nema veze sa univezumom, ne sa životom...
O gomili stranica koje ne mogu da se vidi odvade iz Srbije, preko homepage-ova gde nema pretrage i sl. da ne pričam....
Vrhunac je kad ne dobijem URL za VIN broje nego neki totalno suludi link koji nema veze sa automobilima.
Da se razumemo, OK je zadatak, dobro plaćen, ali me ubija to cimanje... ja danas 5 minuta potrošio dok nisam pronašao 1 VIN broj, za to vreme neki lik iz Vijetnama cepne 7-8 komada...
I tako, dopustim da me izneviraju gluposti...
Odoh da slušam Brkove da mi poprave raspoloženje