Ako mogu i ja koju da dodam, nakon delimičnog vraćanja u normalu...
Onako, naijskrenije,
Ja uopšte nisam planirao da toliko "izginem" u tom takmičenju, bio sam siguran da ću biti na listi ali mi ni na kraj pameti bilo da ću ikada da budem prvi na listi. Ali, desilo se da u subotu pre odlaska na spavanje budem 2. na listi a nakon nedelje u podne padnem samo na 3 ili 4. mesto.
E, onda na scenu stupate svi Vi, sva ova divna ekipa kojom sam okružen.
Vaša podrška i pozitivna energija, navijanje i želja da uspem me je jednostavno obavezala da moram da se borim do kraja. I sa svakom novom porukom ta energija i želja za pobedom je rasla u meni sve više i više.
I na onda sam čvrsto odlučio: pa ovi ljudi očekuju da se boriš i imaš (možda) jedinstvnu priliku da osvojiš 50$ za jedno veče: nema spavanja i kraj!
Dobro, bilo je i malo sreće, bila su ona dva e-commerce zadatka po 80 komada i tako ja izbih na 1. mesto. Zadaci se ređali, dosta je bilo onih transcribe data od pola centa ali sam pravio i pravio razliku.
Oko ponoći je krenula nervoza ali sam se borio, bilo je zadataka, ali i kratkih pauza da bi mi oko 5:20 na chat glavni konkurent (iz Filipina) poslao poruku:
"Congratulations bro! you're the man

"
I tako, napolju svanulo, ja osvojio 1. mesto, u trenutku mi se račun povećao za 50$ a ja više ni ne mogu da zaspim...
Na posao sam otišao vrlo brzo i nekako izgurao dan da bih juče oko 23h zakucao.
Uglavnom, poenta ovog mog mini-romana je da bez Vaše podrške sigurno ne bih ostao da se borim celu noć i ja Vam se još jednom, svima Vama od srca najiskrenije zahvaljujem!