Posto ce od sada svako krsenje Pravila i
laganje da bude javno evo ga:
Darkolas
Ovo je njegov 'pohvalni' post o CS, zbog kog je dobio warning i kao sto sam i napisala nije prvi takav post:
Quote:Konacno! Zbogom CS & CF Bilo je lijepo jednom davno kad ste imali normalne zadatke. Hvala RF! Sada, napokon mogu dobiti ono sto zaradim bez provizije! 
Darkolas wrote:
Writing a post here about this situation when that story is "game-over"
Why have you WAIT and now when is FINISHED you make simple patetic post to tell us that we can use PayPal anymore? Whay you didnt tell us ON TIME so we can make withdraw on time before this situation? Sorry but this is very unprofessional from you!
prevod:
Pisanje posta na forumu kada je utakmica vec zavrsena.
Zasto ste CEKALI i sada kada je sve vec GOTOVO, vi pisete obican patetican da nam kazete da mi e mozemo da koristimo PayPal vise?
Zasto nam nist rekli NA VREME da mozemo da povucemo novac pre ove situacije? Zao mi je, ali ovo je vrlo neprofesionalno od vas!
Za SVE ovakve poslovne 'znalce' i poslovne 'magove' ovog tipa - ovakvi postovi su tako skaradna i sramotna samo-blamaza da ostavlja ljude bez teksta, jer je PayPal ukinuo saradnju ne unapred, vec odjednom!
Rezultat ovolikog evidentnog enormnog poslovnog neznanja je posle warning-a da prestane sa klevetanjem ClixSense rezultirao naravno
laganjem = "Very unfair to the users on the forum. Very bad behavior!" u mom box-u za reputaciju.
prevod:
Izuzetno ne-fer prema korisnicima foruma. Uzasno lose ponasanje!
Bas me zanima kako umisljas da objasnis takvu laz, da je moderator problem, a ne ti, jer ti moderator foruma ne dozvoljava da pises lose i nezahvalno o tom forumu.
trboye
Dobio je javnu opomenu da prestane, sve je vidljivo u RF temi, sto ga ne sprecava da laze, vredja i pise nonsense od kojih bi svako u zemlju propao od sramote.
Vise razgovora s moje strane sa njima nema i sada je na mene red, za moje misljenje i CS-u i ostalima, a vi svi ovakvi razmislite koliko ste dobro i da li ste uopste procitali Terms od Service i pogotovo Code of Conduct od ma koga od njih, gde je pokriveno ovakvo vase ponasanje prema clanovima, jer vi zaboravljate da sam i ja
clan foruma.
Clan prema kome se ponasate kako se ponasate.
Mozda imate kompleks od ma kog autoriteta, mozda imate problem da je zena 'in charge', mozda vam je 'los dan', mozda je sasvim nesto deseto, ... sta god da je ne zanima me. Vise tolerancije nemam da me se koristi kao vrecu za udaranje i/ili lecenje kompleksa. Kao i za dramu shodnu nivou obdanista da NE SME nista nikom od vas problematicnih da se kaze. Ma nije valjda?
incomehomejob wrote:
Ovo su "argumenti" na nivou obdanista. Bukvalno!
"Jesam ja razbio prozor, ali sam ljut sto su me roditelji opomenuli zbog toga."
Nikada nisam razumela ljude ni koji verbalno lazu, a ostavljanje pisanog traga o lazima i klevetanju me ostavlja bez teksta.
edit:
Uz evidentno vidljivu konsultaciju sa
Darkolas, komentar i od
trboye:
"It's not fair to users and has bad behavior"
edit 2:
Pozdrav i za referala/sponozora, vec sam stigla da zaboravim

, koji ucestvuje u brisanju svog +1.
Nemojte da bude plakanja posle necu imati sazaljenja, ovo je tek pocetak, Dosta mi je svih vas takvih.