Evo sad iscitah sve.
Moja apsolutna podrska za predlog smota9, pupijevi i buchevski = team work i nadgledaju se strane i javlja se sta je izaslo od taskova. Podelimo se u strelce po smenama.

Posts | 671 |
Member Since | 28 Jul 2014 |
Last Visit | 30 Apr 2021 |
Likes Given | 1,747 |
Likes Received | 2,134/634 |
Posts | 7,047 |
Member Since | 24 Jan 2015 |
Last Visit | 21 Oct 2020 |
Likes Given | 32,720 |
Likes Received | 12,536/5,065 |
Posts | 2,087 |
Member Since | 27 Aug 2015 |
Last Visit | 30 May 2023 |
Likes Given | 9,452 |
Likes Received | 4,848/1,732 |
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
dream45 wrote:Pozdrav drugari!
Sto mrzim kad sam 2-3 dana odsutna od ovog posla, a sad me zadesilo skoro mesec dana.![]()
Kao kad sam prvi put pocela sa CS i RF, sve mi je sad cudno, trebace mi sigurno 2 dana da iscitam forum da vidim sta ima novo....i da se vratim u kolosek.
Nadam se da ste svi dobro, da je bilo posla i da niste puno radili ali da ste dobro ZARADILI
smota9 wrote:Mogu se promene sažeti u par rečenica
- nema više ulaska u taskove iz bookmarks, samo iz task liste, koju moramo manuelno da vrtimo, koliko često smo u mogućnosti.
- refresh radi, ali samo kad se uđe u task iz task liste i to desetak minuta, kad prođe neko vreme, tih desetak minuta, onda izbacuje poruku da link za task nije važeći
-s time u vezi, imamo novu temu gde javljamo šta je trenutno od zadataka na listi, dogovor je da radimo to što pre
-clothing ali onaj stari sa ...077 se završava su flagovali u dva talasa, koji je još uvek tu, mislim da su oba puta bili česti other predmeti
Za RF ne znam, to treba videti sa onima koji isti imaju.
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
incomehomejob wrote:Evo googlala sad, BSNL je Indijski ISP (Internet Service Provider, ovo je cest izraz, pa sam upisala da znate, izvinjavam se ko zna
).
To znaci da mi nemamo veze sa BSNL.
E sad, ne znam kakav problem su oni imali i na sta on misli pod tim da CF sada radi normalno. Ja sam naisla bila na 2 problema do sada ranije, jedan je bio sa ekvivalentom njihovog BSNL-a, jednim nasim provajderom, drugi je bio do RF, jer nisu uradili update DNS-a, kada je google nesto petljao, oni nisu odradili sve sto treba, pa je to trajalo par dana.
Prvi problem je da su nasi direktno idioti (nemam drugi izraz za njih), bili zarazeni virusima i blokirao ih je i CS i RF, a CF-u je moglo da se pristupi. Nisam mogla da udjem na ove dve platforme nekoliko dana.
Drugi problem se odnosio na update sertifikata koji nije bio odradjen na vreme i u isto vreme za sve OS (Operativne Sisteme = Windows, Linux, ...) i mi XP-ovci smo dosli na red tek posle par dana, tako da su mi tadasnji ooopsevi samo vrteli u prazno, vidis da dobijes hit, ali stoji 'waiting' ili 'loading' na strani (ne secam se tacno).
Ono sto on predlaze ovde je da se urade neka podesavanja ukoliko je u pitanju ili slucaj da njihov provajder ima neki problem ili da je njihov provajder blokirao CF.
Ono sto je zaboravio je, da postoji mogucnost i da je CF blokirao neka losa podesavanja njhivog provajdera (postoji i to kao opcija).
Opet, ne znam kakav problem su imali sa tim svojim provajderom, pa ne znam na sta se odnosi.
Ukratko, SentinelOnyx, pomagaj sa idejama da li i kod nas ova nova situacija moze da ima veze sa pojedinacnim provajderima, pa da svi setujemo nesto sami.
P.S.
Izvinjavam se za esej, probala sam da objasnim da svi razumeju.
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |