Please wait...
HomeForumInternationalEx-YugoslaviaKafana
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Kafana

#2101 by pupijevi » Wed Jul 26, 2017 08:30

Puko ceo CF!

Nema kakvih sve errora nisam pokupio u yadnjih pola sata :?

Cim ima posla odma sve u elac
pupijevi
Posts3,410
Member Since8 Feb 2015
Last Visit15 Jan 2023
Likes Given1,680
Likes Received8,646/2,676

#2102 by AlbertTop » Wed Jul 26, 2017 08:57

JOBS COMPLETED
4,261
Question
TEST QUESTIONS CORRECT/ANSWERED
59,927/ 66,736
ACCURACY RATE ON
TEST QUESTIONS
89.7
AlbertTop
Posts295
Member Since23 Feb 2015
Last Visit21 May 2019
Likes Given4
Likes Received652/233

#2103 by CicoSreckovic » Wed Jul 26, 2017 10:47

Stiglo na mail od CF-a:

Degraded performance (investigating)
Incident Report for Contributor Status
Investigating
We are currently researching degraded performance in our contributor portal page. You may experience slower than normal response time.
Jul 26, 09:43 PDT

Update:

An Incident Update Has Been Posted
We are currently still investigating reports of slow response time. Thank you for your patience.
Jul 26, 12:46 PDT
Last edited by CicoSreckovic » Wed Jul 26, 2017 13:11 » edited 1 time in total
CicoSreckovic
Posts801
Member Since29 Mar 2016
Last Visit21 Aug 2018
Likes Given1,091
Likes Received2,445/764

#2104 by jevticbozidar » Thu Jul 27, 2017 18:28

Pozdrav narode
Imam jedno upozorenje u vezi posla 1033206 Confirm/Categorize Liquor Bottles/Packages In Images.naime,kad se udje u taj zadatak, u traci gde je url ima znak informacije- kruzic sa slovom i,kad pritisnete taj znak,dobijete upozorenje da ta stranica nije bezbedna i da napadaci ( sto bi šojić rekao hakleri xa,xa,xa ) mogu da ,ako se dobro secam,mogu gledati vase slike i menjati ih kako bi vas prevarili.neznam koliko je ovo ozbiljno ali eto malo upozorenje.neznam dal sam ovo stavio na pravo mesto ali ako je nesto ozbiljno u pitanju,molim incomehomejob da moju poruku prebaci tamo gde joj je mesto ( stvarno se izvinjavam ako sam poruku pisao na pogresnom mestu jer nisam video ni jednu temu o ovakvim stvarima,mozda gresim ali moje namere su da ,ako mogu ,pomognem da neko nenadrlja).
jevticbozidar
Posts283
Member Since11 Apr 2013
Last Visit9 Mar 2023
Likes Given37
Likes Received420/230

#2105 by incomehomejob » Thu Jul 27, 2017 21:23

Hvala jevticbozidar za upozorenje. :)

Nema te, sta se desava sa tobom? Kako ide taskovanje? :D
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720
Likes Received12,536/5,065

#2106 by jevticbozidar » Fri Jul 28, 2017 12:23

pozdrav incomehomejob
hvala na pitanju,ubijam se radeci-u firmi,a sa zadacima su nesto utanjili,krparim pomalo,a znas kako je sa mnom nabodem di pokoji zadatak koji razumem i koji sam ranije radio pa ko 'corava koka koja nabode koje zrno' :D :D :D :D :D :D :D sve u svemu,po starom. :D :D
jevticbozidar
Posts283
Member Since11 Apr 2013
Last Visit9 Mar 2023
Likes Given37
Likes Received420/230

#2107 by ruma45 » Sat Jul 29, 2017 03:36

ono kad ti se pojavi cifra:

Work mode 95% accuracy 666 tasks completed $0.03 per task
ruma45
Posts1,288
Member Since20 Aug 2012
Last Visit26 Feb 2023
Likes Given1,117
Likes Received3,873/1,240

#2108 by bublikkilbub » Sat Jul 29, 2017 14:24

JBT,ovaj sajt postade pravo sr...e za nas iz Makedonije,nema survey,nema offers,nista nema,ako jos i nemas level na CF onda pisi propalo,a sta i ako imam LV.3 kad nema posla,,nije fer...
bublikkilbub
Posts74
Member Since16 Nov 2016
Last Visit23 Nov 2018
Likes Given43
Likes Received82/53

#2109 by savmo » Sat Jul 29, 2017 15:21

bublikkilbub wrote: JBT,ovaj sajt postade pravo sr...e za nas iz Makedonije,nema survey,nema offers,nista nema,ako jos i nemas level na CF onda pisi propalo,a sta i ako imam LV.3 kad nema posla,,nije fer...

Nista se nije promenilo sto se tice " Syrveys & Offers " , tako je bilo i ranije.Jedina promena je " Clix Grid " i
" PTC Ads " a ta zarada i nije bila zarada.Ne znam zasto si upotrebio takve reci,ali jedno je sigurno, CS nije kriv
sto tebi fali posao za " level 3 ".
savmo
Posts913
Member Since16 Jul 2014
Last Visit15 May 2018
Likes Given2,381
Likes Received2,128/745

#2110 by incomehomejob » Sat Jul 29, 2017 21:20

Slazem se sa savmi skroz. :)

Ni jedan argument nisi naveo da je sajt postao bzvz. Tacnije, nemas ni jedan argument u svom postu u prilog svojoj tvrdnji - Surveys i Offers se nisu promenili u odnosu ni na jednu od drzava iz naseg regiona.

Dalje, sto se tice taskova, nemoj da siris neistine o CS samo zato sto ne razumes kako ovo funkcionise - CS nema veze sa taskovima, a samim tim ni sa kolicinom/brojem istih koji su ma kome dostupni. CF je firma koja 'snabdeva' sve taskovima, tvoje neznanje nije opravdanje za pisanje ovakvog posta.

Suma sumarum, tvoj post izgleda da je tipa 'Laki je malo nervozan', tako da sta god da te 'muci', nemoj petljati CS u to, jer to sto si napisao u postu je neistina i kleveta.
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#2111 by bublikkilbub » Sun Jul 30, 2017 14:10

nije mi bila namera da sirim neistine,odlicno znam da je CF distributer taskova,sve mi je jasno,pa na kraju krajeva i ne treba bogzna sta dase skonta kako sve to funkcionise,ne bih da mi niko potcenjuje intelektualne sposobnosti,ja to ucinio nisam,a samo sam hteo da kazem da je dosadno,da nema taskova,da nema klikovaclix grida,pa imam valjda pravo na misljenje??Nemojte odmah da "skacete" na mene,nisam hteo nikog da uvredim,a ako jesam izvinjavam se,mada mislim da nema potrebe al eto,izvinjavam se
bublikkilbub
Posts74
Member Since16 Nov 2016
Last Visit23 Nov 2018
Likes Given43
Likes Received82/53

#2112 by savmo » Sun Jul 30, 2017 15:36

bublikkilbub wrote: nije mi bila namera da sirim neistine,odlicno znam da je CF distributer taskova,sve mi je jasno,pa na kraju krajeva i ne treba bogzna sta dase skonta kako sve to funkcionise,ne bih da mi niko potcenjuje intelektualne sposobnosti,ja to ucinio nisam,a samo sam hteo da kazem da je dosadno,da nema taskova,da nema klikovaclix grida,pa imam valjda pravo na misljenje??Nemojte odmah da "skacete" na mene,nisam hteo nikog da uvredim,a ako jesam izvinjavam se,mada mislim da nema potrebe al eto,izvinjavam se

Najbojle je da posaljes jedan tiket gazdi i da mu kazes: "Izvinite, ja nemam nameru nikoga da vredjam,ali mislim
da je vasa firma s****e ",pa molim te reci mi sta ti je odgovorio.Eto,ja vise necu da skacem.
savmo
Posts913
Member Since16 Jul 2014
Last Visit15 May 2018
Likes Given2,381
Likes Received2,128/745

#2113 by bublikkilbub » Sun Jul 30, 2017 16:53

savmi wrote:
bublikkilbub wrote: nije mi bila namera da sirim neistine,odlicno znam da je CF distributer taskova,sve mi je jasno,pa na kraju krajeva i ne treba bogzna sta dase skonta kako sve to funkcionise,ne bih da mi niko potcenjuje intelektualne sposobnosti,ja to ucinio nisam,a samo sam hteo da kazem da je dosadno,da nema taskova,da nema klikovaclix grida,pa imam valjda pravo na misljenje??Nemojte odmah da "skacete" na mene,nisam hteo nikog da uvredim,a ako jesam izvinjavam se,mada mislim da nema potrebe al eto,izvinjavam se

Najbojle je da posaljes jedan tiket gazdi i da mu kazes: "Izvinite, ja nemam nameru nikoga da vredjam,ali mislim
da je vasa firma s****e ",pa molim te reci mi sta ti je odgovorio.Eto,ja vise necu da skacem.
Ко ће кога ако не свој свога,фала земјакињо,гледам дека си женско и имаш македонско знаме до името,овде се изнаплакаа еден куп луѓе како слабо имало таскови,колку флагови добиле и бла-бла тоа едни исти секогаш,е само мојот коментар толку длабоко те погоди,нели? :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :?: :!:
bublikkilbub
Posts74
Member Since16 Nov 2016
Last Visit23 Nov 2018
Likes Given43
Likes Received82/53

#2114 by bublikkilbub » Sun Jul 30, 2017 16:55

Добра ноќ и лаку ноћ
bublikkilbub
Posts74
Member Since16 Nov 2016
Last Visit23 Nov 2018
Likes Given43
Likes Received82/53

#2115 by savmo » Sun Jul 30, 2017 17:31

Si zgresil, ne sum zensko,koga bi go cital forumot malku poveke, bi znael.Namesto da bides pameten ti i ponatamu
prodolzuvas da ni prodavas pamet.Ako bese masko ke se izvinese za navredata sto ja napravi od cista dosada i se
ke zavrsese.Toa sto si od Makedonija isto kako i jas,ne ti dava za pravo da ja brukas Makedonija i ne znaci deka
site sto se od Makedonija treba da te podrzuvaat samo zatoa sto si od Makedonija bez ogled na toa sto ke kazes.

Jas se zasramiv od toa sto si go napisal,pa zatoa i ti odgovoriv.Da se iznaplakase i ti kako toj kup luge sto nema zadaci,
ima flagovi i bla,bla,bla kako sto vikas, jas nemase ni zbor da ti kazam,ama ti sakase da se pretstavis kako nekoj koj
e popameten od site ostanati,pa si ja pokazuva svojata kultura so izbranite zborovi.

Iako ti napisav dovolno dolg tekst za da razberes,ne sum tip koj saka igri so zborovi.Jas ponataka nema da ti
odgovaram, se sto sakas da mi kazes mozes da mi napises na " chat " , da ne gi zamarame lugeto ovde,a ako si od
Skopje uste utre moze da se najdeme pa da porazgovarame i da vidam sto masko si,a ako si od nekoj drug grad ke
se dogovorime.
Last edited by savmo » Sun Jul 30, 2017 17:55 » edited 1 time in total
savmo
Posts913
Member Since16 Jul 2014
Last Visit15 May 2018
Likes Given2,381
Likes Received2,128/745

#2116 by incomehomejob » Sun Jul 30, 2017 17:46

savmi wrote:

:lol: :lol: :lol:

Nasmeja me naglas savmi, hvala. :)

Samo se 'uklopio' u ekipu uvredljivih koji su svi isti:
- nisu oni to napisali sta su napisali
- uvredjeni su kada ih se opomene da ne lazu
- oni su 'napadnuti' na forumu kada im se kaze da ne rade protiv pravila foruma

Sujeta je cudo, narocito kod onih sto bi da se svadjaju a nemaju cim, argumenti = 0!

bublikkilbub, sad je vreme da prestanes sa spamovanjem foruma, svadjanjem sam sa sobom i nadasve sa vredjanjem clanova na forumu.
1. da si se potrudio da obratis paznju na ovaj nas forum video bi da je savmi jedan od clanova koji uvek reaguje na agresivno ponasanje. Tvoje licno shvatanje njegovog komentara samo potvrdjuje ono sto ti je ispisano u postovima iznad - evidentno imas problem.
2. Pre nego sto se odlucis da 'budes veci katolik od pape (pametniji od svih clanova ovde)', naoruzaj se cinjenicama nemoj se ovako sramotiti - savmi je musko. :D Sto bi znao da si obratio paznju bar malo na forum a ne da dolazis kada ti nesto treba, sto nije problem generalno, ali jeste problem kada se odlucis da kao 'sporadicni' clan ulazis u rasprave na forumu sa clanovima zahvaljujuci kojima ovaj forum i postoji.
3. Dosta laganja!!! od svih vas kojima 'radi' sujeta - niko vas ne tera da pisete sta pisete, sami se blamirate, niko vas ne tera.
Molba da mi neko objasni koji su prvi znaci disleksije ili regresije IQ-a (sa teznjom prema nuli) koji je evidentno kod mene prisutan, jer je jedini nacin da ja razumem tvoj inicijalni post bio da pojma nemas o cemu pricas jer si napisao da je CS postao s***e, a promenilo se nista nije nekoliko godina po pitanju stvari koje si ti pomenuo u postu. Obzirom da nastavljas raspravu vredjajuci i bez ikakvog argumenta, cenim da mora da bude neka poprilicna zavrzlama kod mene u glavi jer odjednom ne umem da procitam sta pise u tvom postu. :D
4. Niko te nije vredjao TI si taj koji vredja:
- seksisticki zatucani komentari - ko je kog roda na forumu. Niko to ne pominje osim tako zatucanih ljudi kao ti. Svima je svejedno ko je musko ko je zensko osim vama takvima, koji to pominjete. Ofirao si se nastrasnije da imas problem sa zenama koje se 'usudjuju' da raspravljaju, jer da nemas ne bi to ni pomenuo. :D
- 'Ko ce koga ako ne svoj svoga' - sram te bilo! Ovde ima 6 drzava, a sve potekle iz jedne jedine. Ova kolicina tvoje zatucanosti na nacionalnom nivou je za 'bez komentara'.
- vredjao si ti moju inteligenciju, ne ja tvoju, praveci me budalom, da nisi napisao sta si napisao, a to stoji samo par postova iznad.
5. Pravila foruma, jos jedan blam za tebe. :D
Pravila Foruma | ClixSense Forum
(Savet: edituj post, ne dupliraj. Pored toga sto nije dozvoljeno, dodatno pokazujes sramotu odsustva netikecije.)
6. Pravila foruma, jos jedan blam za tebe:
Histericno koriscenje emotikona nije dozvoljeno.
Sto se mene tice, ja to uvek pustam i super mi je, ali ne kada se ovako pateticno koristi kao 'argument'.
Bas si se iznervirao. :lol:

Edit:
savmi, pisali smo u isto vreme. :)
Last edited by incomehomejob » Sun Jul 30, 2017 17:59 » edited 1 time in total
Reason: Typos.
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#2117 by bublikkilbub » Mon Jul 31, 2017 03:14

incomehomejob wrote:
savmi wrote:

:lol: :lol: :lol:

Nasmeja me naglas savmi, hvala. :)

Samo se 'uklopio' u ekipu uvredljivih koji su svi isti:
- nisu oni to napisali sta su napisali
- uvredjeni su kada ih se opomene da ne lazu
- oni su 'napadnuti' na forumu kada im se kaze da ne rade protiv pravila foruma

Sujeta je cudo, narocito kod onih sto bi da se svadjaju a nemaju cim, argumenti = 0!

bublikkilbub, sad je vreme da prestanes sa spamovanjem foruma, svadjanjem sam sa sobom i nadasve sa vredjanjem clanova na forumu.
1. da si se potrudio da obratis paznju na ovaj nas forum video bi da je savmi jedan od clanova koji uvek reaguje na agresivno ponasanje. Tvoje licno shvatanje njegovog komentara samo potvrdjuje ono sto ti je ispisano u postovima iznad - evidentno imas problem.
2. Pre nego sto se odlucis da 'budes veci katolik od pape (pametniji od svih clanova ovde)', naoruzaj se cinjenicama nemoj se ovako sramotiti - savmi je musko. :D Sto bi znao da si obratio paznju bar malo na forum a ne da dolazis kada ti nesto treba, sto nije problem generalno, ali jeste problem kada se odlucis da kao 'sporadicni' clan ulazis u rasprave na forumu sa clanovima zahvaljujuci kojima ovaj forum i postoji.
3. Dosta laganja!!! od svih vas kojima 'radi' sujeta - niko vas ne tera da pisete sta pisete, sami se blamirate, niko vas ne tera.
Molba da mi neko objasni koji su prvi znaci disleksije ili regresije IQ-a (sa teznjom prema nuli) koji je evidentno kod mene prisutan, jer je jedini nacin da ja razumem tvoj inicijalni post bio da pojma nemas o cemu pricas jer si napisao da je CS postao s***e, a promenilo se nista nije nekoliko godina po pitanju stvari koje si ti pomenuo u postu. Obzirom da nastavljas raspravu vredjajuci i bez ikakvog argumenta, cenim da mora da bude neka poprilicna zavrzlama kod mene u glavi jer odjednom ne umem da procitam sta pise u tvom postu. :D
4. Niko te nije vredjao TI si taj koji vredja:
- seksisticki zatucani komentari - ko je kog roda na forumu. Niko to ne pominje osim tako zatucanih ljudi kao ti. Svima je svejedno ko je musko ko je zensko osim vama takvima, koji to pominjete. Ofirao si se nastrasnije da imas problem sa zenama koje se 'usudjuju' da raspravljaju, jer da nemas ne bi to ni pomenuo. :D
- 'Ko ce koga ako ne svoj svoga' - sram te bilo! Ovde ima 6 drzava, a sve potekle iz jedne jedine. Ova kolicina tvoje zatucanosti na nacionalnom nivou je za 'bez komentara'.
- vredjao si ti moju inteligenciju, ne ja tvoju, praveci me budalom, da nisi napisao sta si napisao, a to stoji samo par postova iznad.
5. Pravila foruma, jos jedan blam za tebe. :D
(Savet: edituj post, ne dupliraj. Pored toga sto nije dozvoljeno, dodatno pokazujes sramotu odsustva netikecije.)
6. Pravila foruma, jos jedan blam za tebe:
Histericno koriscenje emotikona nije dozvoljeno.
Sto se mene tice, ja to uvek pustam i super mi je, ali ne kada se ovako pateticno koristi kao 'argument'.
Bas si se iznervirao. :lol:

Edit:
savmi, pisali smo u isto vreme. :)
sto se inteligencije tice nisi strucna nit merodavna da na osnovu 2 posta ocenis neciji IQ
sto se seksizma tice nikakvog seksizma tu nije bilo,samo sam video da savmi ima pored imena F sto znaci Female,feminine,itd,znaci zensko,sad koji je njegov motiv da ima F pored svog imena ne zanima me,a sto se bivse Juge tice,znam ja mnogo vise o njoj nego sto ti mislis
I poslednje,opomeni clana savmi da mi ne zakazuje sastanke (tuce) pretecim tonom,to takodje nije dozvoljeno
I savmi Skopje ne e cela Makedonija
i toliko od mene,necu odgovoriti na nijedan vise post,da ne spamujem,svasta,digoste toliko prasine nizasta,samo sam bio iskren u jednom trenutku,nema veze,izvinjavam se CS-u i svim drugim clanovima na dosadi,prijatno
bublikkilbub
Posts74
Member Since16 Nov 2016
Last Visit23 Nov 2018
Likes Given43
Likes Received82/53

#2118 by bublikkilbub » Mon Jul 31, 2017 04:39

savmi nemoj tako jako ;) pozz само опуштено брат,не знаев дека си машко,еве ти се извинувам,кафе кога сакаш во Ск,на твоја сметка,секако,како домаќин,поз
Last edited by bublikkilbub » Mon Jul 31, 2017 04:41 » edited 1 time in total
bublikkilbub
Posts74
Member Since16 Nov 2016
Last Visit23 Nov 2018
Likes Given43
Likes Received82/53

#2119 by incomehomejob » Mon Jul 31, 2017 05:06

'Ajde da prekinemo ovo i da vratimo Kafanu tamo gde joj je mesto. :D

Vreme je za kafanske price, sto kaze dream45:

dream45 wrote: Eeee, u kafani se svasta sazna ;)
Samo treba svracati s vremena na vreme, ako se bas ne moze svaki dan
Drustvo odlicno, pice besplatno, kud ces bolju kombinaciju :D

Evo da krenem, izvinjavam se ruma45 i koki1983, manje sam bila aktivna prethodne dane, pa nisam cestitala kako dolikuje. :)
ruma45, cestitke na 10.000 komada. :D :clap: :thumbup:
koki1983, svaka cast za 3.-u znacku ucvrscenu. :D :clap: :thumbup:

Evo da se svi rashladimo, cekaju nas paklene vrucine. :D

incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#2120 by bublikkilbub » Mon Jul 31, 2017 05:10

BRAVO :clap: :clap:
bublikkilbub