Nema na cemu.
Ako je to u pitanju, ne znam nas naziv, to je onda zvanicna 'intermediary' banka. (Mozda bi bio prevod 'posrednicka', ali ne znam nas naziv kako bankari definisu.)
Intermediary banke sklapaju odvojene ugovore sa svakom od banaka, u smislu da ako ti i ja nismo u istoj nasoj banci, bez obzira sto vucemo oboje pare sa Skrill-a, nije kroz istu intermediary banku i u tom slucaju imamo takse koje se razlikuju u iznosima. (Mogu i da budu iste ako obe nase banke imaju ugovor sa istom.)
Obzirom da si od skoro primetio promenu, mozda je tvoja banka (nasa, ne Skrill) promenila banku sa kojom je do sada saradjivala.
(Pisem napamet, sta moze da bude.

Uglavnom, koliko ja znam, te 'posednicke' banke prave ugovor sa bankom-primaocem novca, ne sa posiljaocem, zato mi je ovo bila prva ideja zasto promena u iznosu, gde je na tvom Skrill racunu sve onako kako vidis na ekranu, a na putu do nase banke se pojavi manjak.

)
P.S.
Imamo koleginice i kolege na forumu koji su bankarske struke, a i poreske inspektore, oni ce bolje da objasne, ja sam se upetljala, pa ne znam da se ispetljam.