Evo bukvalno ovaj tren sam zavrsila razgovor sa njihovim support-om.
I ja treba da verifikujem account.
Ima 3 koraka:
1. Verifikacija naseg lica (da smo to mi) na nekom zvanicnom dokumentu izdatom od strane drzave
Neki dokument sa slikom, pasos, licna karta, vozacka, ...
(Kod nas je moglo da se bira da licne karte budu cipovane, sto ja jesam uradila, a u tom slucaju nam na njima ne pise adresa, ap sam ih pitala da li je to problem za prvi korak, rekli su da nije jer je korak br. 2 verifikacij adrese. Evo i ovaj info, ako nekom bude znacio.

)
2. Verifikacija adrese
Neki od racuna sto oni zovu Utility bill. Bilo sta sto stize na nasu adresu na nase ime: racun za struju, infostan (kod nas, ne znam kako se to zove u drugim drzavama), racun za telefon, ...
Pitala sam za racun za kablovsku/internet/tel. I to priznaju.
Dodtno su mi objasnili da ukoliko neko nema nista od toga, priznaje se da se ode u banku i da banka da (odstampa) izvod sa naseg racuna tog koji je vezan za Skrill.
3. Verifikacija objaedinjavanja br. 1 i br. 2
Moze preko Skype preko njihovog sajta. U tom slucaju se trazi da drzimo poslati dokument iz tacke 1. pored naseg lica da se vidi i lice i slika na tom dokumentu.
Ili da se uslikamo sami na identican nacin drzeci poslati dokument iz tacke 1. pored naseg lica. I to im poslati.
Poslali su mi upravo mejl sa celim spiskom, ali ga nisam jos pogledala, htela sam sto pre da ti odgovorim da ne brines, sve ti je ok, samo ti fali korak 3.
Iscitacu mejl pa cu da ih pitam da li im je ok da nam to njhovo uputstvo zalepim ovde.
edit:
Dodatak:
Obicno je vreme za verifikaciju 48h, ali ako na racunu stoji trenutna blokada prijema/slanja/placanja, onda ubrzaju na 24h.