ivsche88 wrote:
Hvala ti
Na kraju su mi isplatili na Payzu. Ali dalje ću ipak primati na Skrill jer sa payze nikako nemogu povući novce,a verifikaciju jednostavno nije moguće napraviti jer kažu da nije dobra skenirana slika dokumenta iako se sve kristalno jasno vidi....
Nema na cemu.

Zao mi je sto nije otislo na Skrill.

Jedino sto mi pada na pamet je da sistem registruje platni procesor u trenutku povlacenja para. Ne znaci da sam u pravu, ali ovo mi je jedina ideja zasto je otislo na Payza.
dzonidevla wrote:
Skrill ne prepoznaje datum rodjenja, kada pokusam da posaljem sa skrila na bankovni racun. Hvala ti na odgovoru 
Nema na cemu.

Jesu ti odgovorili, Skrill, na mejl?
Da li moze da pomogne verifikacija nekim dokumentom? I da ih zamolis da oni promene tvoj datum rodjenja na tvom nalogu.
Ako ti je ok engleski, support za nas je u Nemackoj, bar sma ja tako 'iskopala' na njhivom sajtu i rese odmah.
Ja sam imala onaj problem sto se jos nekima od nasih javljao da sam imala prastari nalog na njihovom sajtu dok su se zvali drugacije, i to je pravilo problem kod registracije i to tek po zavrsetku registracije. Onda me je operaterka samo pitala koji hocu da zadrzim i eliminisala onaj drugi, sacekala sa mnom da proverimo da li je sve ok i da li cu moci da se ulogujem i za par minuta gotovo.
Ima i ta opcija, ako hoces, ja sam malo 'neizdrz' da cekam mejl, pa sam zato zvala.