Samo da prijavim, da sam i ja pozvan od strane Banka Intese, da potpisem izjavu o osnovu priliva sredstava

ovo mi je sada treca isplata, za prve 2 mi nista nisu trazili. Izgleda da ukoliko postoje redovni prilivi na devizni racun, oni moraju da ga proknjize kao neku stavku, a ne da ga guraju na "Ostali prilivi". Stvar je koliko vidim racunovodstvene prirode, ali se iskreno nadam da necu morati zbog svake uplate da se cimam i potpisujem izjavu
UPDATE: Potpisivanje izjave je proslo bez problema, stvar je samo racunovodstvena. Za sve ostale koji posle trece isplate kod Banke Intese dobiju poziv da se izjasne o osovi uplate sredstava, pratio sam uputstva clana koji je vec govorio o tome i napisao da su moji prilivi po osnovu "Honoranog novinarstva, testiranja internet stranica", a na drugoj strani dokumenta, zaokruzio "Pruzanje informacionih usluga".
Jos jedna stvar koju bih zeleo da napomenem jeste da uplate sa skrill-a konkretno sto se tice Banke Intese stizu vrlo brzo, u roku od 2 dana, ali, sto se tice knjizenja i upisivanja tih sredstava na devizni racun, to traje otprilike 2-3 radna dana.