#1184 by ruma45 » Tue May 30, 2017 04:01
Vidim da i na opštem forumu pominju taj problem, ja povukao u prošlu nedelju i bilo mi je u četvrtak na Skrillu.
edit:
Vratih se malopre iz banke (Intesa)... radi mi tamo poznanica pa sam uspeo da izvučem neke informacije.
Koliko su tačne, ne mogu da tvrdim 100%, možda mora po pravilima službe da daje odgovore.
Pošto je meni ovo druga uplata sa Skrilla, pitao sam kako me nisu zvali za prvi put a odgovor je da se izjava daje zbog Skrilla, tj. ako oni ne napišu razlog uplate onda mora primalac da dođe lično u banku i da objasni razlog uplate.
I tako mora svaki put ako Skrill (ili već koji platni procesor) ne napiše razlog uplate, bez obzira na iznos...
Da li je to tačno ili ne, nemam pojma, prvi put sam povukao da mi na Skrill dođe 100$, drugi put 250$.
U oba slučaja je banka uzela po 2-3€ na konverzije.
Nakon potpisivanja izjave, novac se može podići posle 24h.
Ja sam rekao da stavi anketa i nagrada za testiranje web stranica, a to (anketa) spada kaoo honorar-novinarski (kaže i anketa je neka vrsta novinarastva). I reče da to nema nikave veze sa porezom, nego da banka mora da zna po kom osnovu knjiži tu uplatu.
Eto, ovo su informacije koje sa dobio pre par minuta... nadam se da nekom može pomoći.
Last edited by ruma45 » Tue May 30, 2017 04:34 » edited 1 time in total