incomehomejob wrote:midhat1986 wrote:ima li neko pametan da mi moze ogovoriti posto sam malo poludio jutros, ovako...zatrazio sam isplatu sa skrill na turkish SRANJE bank i u mailu koji mi je poslao skrill da dobijem xxx € ali kad sa sad otisao u banku meni gospodja kaze " mi vama za svaku transakciju odbijemo 10€ haj reko ok, ali jel moguce da i banka koja zastupa skrill da i ona odbije 10-15 € za transakciju? plus sto sam skrillu platio 5$ ispade da me samo povlacenje kostale 25€ i 5$ jel ovo poznato nekome da sve banke odbijaju ili ? dok sam koristio paypay koliko pise da su uplatili toliko sam dizao u euro al sta je ovo sad stvarno cu izbrisati racun ovo je rad bas za dzabe
Izvini, molim, te omasila sam post.
Slazem se skroz sa vudario, ovde nesto nije kako treba.Mnogo je para 'nestalo' negde u procesu prebacivanja.
Skril ne napacuje fee odrzavnja racuna kao Payoneer, ima samo ima dva fee - jedan CS -> Skril prebacivanje i drugi Skril -> banka. Ta druga je nama ostalima bilo (odokativno) 5,5 dolara do preko 6 dolara.
Ova tvoja banka nije normalna.
Svaka od nasih drzavica ima drugaciji Ugovor sa svakim od platnih procesora (na primer vi ste imali gratis povlacenje 1.-og u mesecu sa PP, Srbija uvek $5 po povlacenju para). E onda i svaka banka ima drugacije Ugovore sa svakim platnim procesorom.
A na sve to svaka banka onda namece svoju 'politiku' klijentima.
Medjutim ovo tvoje je mnogo.
Da li mozes da trazis izvod iz banke, ali izvod spiska 'odbitaka', tj. listu te cele transakcije Skrill -> banka, da vidim sta pise pod kojom stavkom i da probamo da se svadjamo sa njima.
Meni je banka uzela $0, sta je Skrill poslao identicna suma je legla na racun (posle odbitka od tih $5 - Skrill fee).
(Izvini za esej, pokusavam da pomognem.)
cao kolegice, vjerujes iznervirao sam se u vezi ovog pisao skrillu al oni diplomatski kazu ne znaju kakve ugovore imaju te druge medjunarodne banke, tako da je moguce da je nesto naplatila banka koja zastupa skrill al nebitno halal im bilo prvi i zadnji put hahah tako da cu ja ovaj svoj racun pokloniti nekome sa foruma izgleda svom referalu koji mi je puno pomogao da bih ovo radio..uglavnom dobice onaj level 2 i oko 83% tacni odogovra posto ja ono tamo ne radim i dobice gratis 12$ od rainforest