Znači posle nedelju dana transakcija je nevažeća pa mogu ponovo na bankomat. Pa naravno da je frka kad posle mesec dana taskovanja odlučiš da podigneš novac a ono pojela maca.
Posts | 801 |
Member Since | 29 Mar 2016 |
Last Visit | 21 Aug 2018 |
Likes Given | 1,091 |
Likes Received | 2,445/764 |
LionKing33 wrote:Pozdrav,
pripremam se da ovih dana izvrsim prvu isplatu otkako sam ovdje, imam racun na Skrill-u i debitnu karticu (visa), pa me samo interesuje da li mi je bolje da prilikom isplate stavim broj kartice ili broj žiro (ako uopce ima ikakve razlike xD ). buduci da mi je prvi put, malo me strah da nesto ne zeznem xD, pa bih zamolio nekog ko ima malo vise iskustva s tim (po mogucnosti iz BiH) da mi da par savijeta... Hvala unaprijed..
midhat1986 wrote:pokusao se reg na skrill po prvi put kad odmah problem " We have detected a similar account profile in our system. You will be unable to deposit, withdraw or pay with your account until you speak with customer support. If you have forgotten your original credentials for your active account, please retrieve your password below. "..ne znam zbog cega iako sam prvi put na njemu, support izgleda ne moze kao sa PP..moguce za Bosnu problem skrill
incomehomejob wrote:Oni su bivsi Moneybookers, samo promenjen naziv. Da nisi imao nalog tamo?
Posts | 7,047 |
Member Since | 24 Jan 2015 |
Last Visit | 21 Oct 2020 |
Likes Given | 32,720 |
Likes Received | 12,536/5,065 |
micomicic wrote:LionKing33 wrote:Pozdrav,
pripremam se da ovih dana izvrsim prvu isplatu otkako sam ovdje, imam racun na Skrill-u i debitnu karticu (visa), pa me samo interesuje da li mi je bolje da prilikom isplate stavim broj kartice ili broj žiro (ako uopce ima ikakve razlike xD ). buduci da mi je prvi put, malo me strah da nesto ne zeznem xD, pa bih zamolio nekog ko ima malo vise iskustva s tim (po mogucnosti iz BiH) da mi da par savijeta... Hvala unaprijed..
Nisam ni ja pretjerano iskusan ali sam prije par dana isplatio neki novac sa skrill-a pa ću ti prenijeti ono što znam. Da bi isplatio novac potreban ti je devizni žiro račun koji bi trebalo da imaš i na toj visa kartici koju imaš. Ja imam visa karticu raiffeisen banke i ona ima svoj broj transakcijskog računa(TRN) a ujedno ima i broj za devizne transakcije(IBAN),(ja sam taj broj dobio prilikom preuzimanja kartice na nekom papiru, nema ga na kartici i razlikuje se nešto u početnoj cifri u odnosu na ovaj prvi). Skrill će ti pri zahtjevu za isplatu tražiti taj broj(IBAN) i tražiće SWIFT oznaku banke koju isto možeš dobiti od banke ili naći na bankinoj internet stranici kao što sam ja uradio. Kada ukucaš ovo dvoje onda ideš dalje normalno sa još par podataka i novac ti isplate za 3-5 dana s tim što po mom mišljenju uzimaju jako veliku proviziju i još onda konvertuju iz dolara u euro pa i tu te zakače. Elem, ja sam imao oko 26$ od toga su mi uzeli 5,98$ a kada su ostatak konvertovali u euro poslali su mi 17,37 Eura. Ne znam koliko je tačno leglo na račun kada su još ovi iz banke konvertovali u KM jer sam imao još neke uplate pa čekam izvod.
Nadam se da nisam bio preopširan, uglavnom nije komplikovano ali je za manje cifre jako neisplativo na ovaj način prebacivati novac ako se mene pita.
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
Posts | 801 |
Member Since | 29 Mar 2016 |
Last Visit | 21 Aug 2018 |
Likes Given | 1,091 |
Likes Received | 2,445/764 |
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
HeadBurn3r wrote:Po svemu sto sam procitao ovde, iz iskustva drugih clanova, svima je izvrsena konverzija. Zbog toga sam danas prilikom otvaranja racuna, bio poprilicno zacudjen, kada je radnica na salteru rekla da, apsolutno nema nikakve konverzije ukoliko se devizni racun otvori sa instrukcijama u dolarima, tako da ukoliko mi neko posalje dolare, banka ce mi isplatiti dolare. Danas sam zatrazio isplatu sa Clixsense-a na skrill, pa cu vas izvestavati o tome sta se desava. Bilo bi odlicno kada bi ta konverzija uspela da se izbegne zbog njenih troskova, ukoliko je informacija koju sam ja dobio prilikom otvaranja racuna tacna!
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |