darthjovan wrote:
Trenutno ne moze skrill $ za nase podrucje.
Moras da povezes devizni racun. Nekada su mogle i kartice da se povezu, iz skrilla su mi rekli da ce to verovatno biti opcija u buducnosti. Ali tu imas foru, ne mozes sam sebi da prebacujes pare. Npr sa paypala na skrill ili kontra. Jedina varijanta bez excangera je skrill-neteller i obratno.
Da, meni su povezani i kartica i racun ali kada se ide na povlacenje novaca jedino je racun dostupan, kartica je za sada kao ukras. Verifikovana ali nicemu ne sluzi...za sada.
darthjovan wrote: 
Garagos wrote:
Ja i dalje cekam odgovor na moja pitanja, gde su Jovanedarth da pomognes nama glupima... 
Evo me druže:
1. Prebacivanje para sa CS-Skrill 1% (npr. 20 $ skinuce ti 0.20$).
2. Sa Skrill-a na racun (withdraw postavaljao sam slike) 5.50 evra (ovde sada moze biti razlicita cifra jer se konvertuju dolari u evre, ja imam Skrill nalog u evrima nisam prebacivao dolare).
3. Podizanje para (postavio sam sliku za banka Intesa ne znam za druge banke) na šalteru ili preko kartice koju si dobio od banke npr ako banka ne radi ili je vikend. Za to zadovoljstvo plaćaš 1.23 evra i dobijaš dinare, naravno, na bankomatu. Računaj da će ti štrpnuti bar 3 dinara po evru npt. ako je evro 124, kurs će biti 121.
Napomena:
Problem može da napravi otvaranje naloga u evrima, a stižu dolari na račun. Ne znam kako ide konverzija, jer sam uvek dobijao evre.
Ono sto mene interesuje je pod brojem 3. Tu nesto nisam razumeo.
Za procenat CS-Skril je OK.
Za 5,5$ Skrill racun je OK.
A ovih 1,23e iz stavke pod brojem 3. je reket banke kada se uzima na bankomatu ili je sve jedno, uzimaju i kada se podize na salteru?