savmi wrote: 
incomehomejob wrote:
Hvala puno za info. 
Sad mi treba pomoc.
Da dokucimo kako izgleda finale.
- Ako ne uzmem u obzir godisnji fee ($29.95), sto nas nece kaciti za sva sledeca povlacenja sa CS-a, onda je jedini 'odbitak', tih $2.00 ( Load fee )?
- Sada se na to primeni ona borkeeez xls formula, gde nas ceka:
- $3,15 fee na bankomatu za podizanje
- konverzija po formuli u xls
- 'ubacivanje' dnevene vrednosti dolara za lokalnu valutu u xls
Ja sam do sada podizao pare pomocu "Neteller Prepaid Card", "Payza Prepaid Card " i "VISA Credit Card (Payza) ".
U sva tri slucaja uzeli su deklarisane provizije "Neteller" i " Payza "i konverzija dolar/denar koja je promenljiva u
zavisnosti od vrednosti dolara na dan podizanja.Ja sam mislio da konverziju radi banka,pa sam jednom pitao zasto
mi stalno uzimaju vise nego sto je njihov zvanicni kurs na njihovoj kursnoj listi,odgovor je bio da se konverzija
radi po kursnu listu koja je internacionalna i da oni to ne rade,ne znam dali je ovo tacno ali ima logike,od cega
zive CC kompanije (ovo mi lici na CCC,danas jedan od 24 koraka,nije se pojavio u listi,evo jos ga nema).Ovo je
isto kao kada kupujes preko interneta,ko radi konverziju?Ne znam kako je kod vas,to je sve sto znam.Ja jedino
vam mogu reci da ce mi prilikom podizanja uzeti $3.15 i koliko vredi denar u odnosu na dolar na dan podizanja.
Kada je rec o konverziji ( ne racunam $3.15 koje uzima Payoneer ) evo koliko vredi dolar za podizanje (ATM):
Zvanicni kurs - (NBRM) $1 = 57.743 denara
Najnizi kurs (menjacko poslovanje ili kako se kaze) kod jedne banke - $1 = 57.035 denara
Kurs po kome je uradjena konverzija - $1 = 55.776 denara
Ovde nema pomoci,ali ono sto ne valja je da Payoneer uopste ne prikazuje koje si transakcije uradio.Kod mene
u " View Transactions " stoji samo ono sto je Payoneer uzeo ( $2.00 i $29.95 ),a ja sam u subotu dvaput kupovao
"On line u $ " i danas podigao 7000.00 denara na bankomatu.Ovako "Neteller" i "Payza" ne rade,bilo sto da
uradim to se registruje i imas na uvid veoma brzo.Ne valja im aplikacija,treba da se obrate kod RF,da im uradimo
testove i da im kazemo da nadju nove programere.
Ne znam dali je i kod ostalih ovako ili imaju mogucnost da vide transakcije ,a mozda se transakcije pojavljuju
posle nekoliko dana?