mirangazda wrote:Samo da vas pitam kako stojite sa porezima
? Posto ja sad prvi put treba da dignem pare a nisam upoznat sa ekonomijom uopste ...
Pitaj AlbertTop, on je 'Consigliere' za te stvari.

Posts | 7,047 |
Member Since | 24 Jan 2015 |
Last Visit | 21 Oct 2020 |
Likes Given | 32,720 |
Likes Received | 12,536/5,065 |
AlbertTop wrote:Pa hteo je da kaze da jednom mesecno podignes recimo da ne bi vise puta placao proviziju pa lepo ako neces da ti pare budu pri ruci stavis na racun u banci pa se troskaris
Elem, rekoh, za sada ne razmisljam o porezima jer jednostavno nas za sada ima relativno malo i podizemo male iznose pa nismo ciljna grupa ( tetka salje crkavicu iz inostranstva hahahahha)
Napisao sam nekoliko puta i voleo bih da ko god ima jos preciznije informacije napise nesto vise o povezivanju payoneera sa racunom u banci. Ja ovo sto zaradim uglavnom koristim za otplatu kredita u bistoj banci ili placanje racuna pa mi se isplati i varijanta da mi pare legnu na racun u banci jer nemam neku veliku potrebu da ih podizem.
AlbertTop wrote:Znaci da rezimiramo
, ako se povezes na racun ne placas 30 $ a ako zelis karticu placas njeno odrzavanje 30$.
Na SKRILL se odrzavanje racuna ne placa, takodje se placala kartica 10 Eur.
igorboris wrote:AlbertTop wrote:Znaci da rezimiramo
, ako se povezes na racun ne placas 30 $ a ako zelis karticu placas njeno odrzavanje 30$.
Na SKRILL se odrzavanje racuna ne placa, takodje se placala kartica 10 Eur.
Imam losu vijest evo sad sam vidjela svaki put kad prebacis novce na svoj racun uzimaju 3$
a sto se tice kartice tako je nece ti poslat karticu ako je ne narucis i nece ti uzeti 30$
AlbertTop wrote:Ma to placanje od 3$ nije strasno ako je samo to ,pay pal je naplacivao 5$...skrill naplacuje 5.5. Eura. Mene zanima da li je to jedini trosak ako se tako prebacuje.
Posts | 1,288 |
Member Since | 20 Aug 2012 |
Last Visit | 26 Feb 2023 |
Likes Given | 1,117 |
Likes Received | 3,873/1,240 |
ruma45 wrote:Na ovom primjeru bi dobio 101$ jer 2$ sa CS i 3$ na tvoje banke racun prebacivanje ili isto 3$za podizanje ako imas Payoneer karticu.Obzirom na haos koji vlada ovih dana, imaćete malo razumevanja, ali ja bih još jednom da proverim, po ovomo što sam do sada razumeo:
1. otvorim nalog na Payoneer-u
2. vezujem moju (internet karticu ili neku drugu? visa, master?) za moj Payoneer nalog (procedura kao i kod PayPala)
3. novac sa CS-prebacujem na moj Payoneer nalog (i tu Payoneer uzima proviziju 3$ bez obzira na iznos)
3a. minimum za povlačenje sa CS je 20$
4. pare sa Payoneer naloga prebacujem na moj devizni račun (i tu Payoneer uzima provziju 3%) + konverzija
4a. minimum za povlačenje sa Payoneera je 25$
ništa se više ne naplaćuje (održavanje i sl.)?
Na konkretnom primeru (računam bez konverzije)
106$ Clixsense----->3$ provizija Payoneer---->103$ moj Payoneer nalog----->3% provizija Payoneer (oko 3$)----->100 $ moj devizni račun
Da li je ovo provereno i da li je neko već uspeo ovako kao što sam naveo?
-------
korisnici Payoneer kartice plaćaju godišnje održavanje 30$ ali nema provizije ka svom (3$) i od svog (3%) Payoneer naloga?
Posts | 801 |
Member Since | 29 Mar 2016 |
Last Visit | 21 Aug 2018 |
Likes Given | 1,091 |
Likes Received | 2,445/764 |
mala_maca wrote:POKERDzIJA wrote:Ljudi zar niko nije primetio da je ADMIN dodao Skrill za isplatu.
Evo jos jedna opcija, ali je meni i dalje Payoneer bolji, naravno licni stav.
Pa jel dodao? Kod mene je jos uvek sve isto, tri procesora kao i juce.