Please wait...
HomeForumInternationalEx-YugoslaviaPlatni procesori - informacije, pitanja i saveti
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Platni procesori - informacije, pitanja i saveti

#281 by AlbertTop » Thu Feb 09, 2017 00:29

Ako je povlacenje na racun banke 2% na payoneer kao sto se ovde kaze onda je to dosta povoljno. Otprilike na ono sto zaradim mi izadje kao fiksnih 5 $ koje sam placao Pay Palu jer je moj obicaj bio da na kraju meseca naplatim svoj trud. E sad poreska.... ja sam poreznik , sef naplate u poreskoj i nisam do sada od banke imao ama bas nikakva pitanja odakle mi novac (od tetke iz inostranstva :P). Problem je i bode oci kada primas pravu platu tipa 2-3000 evra ili dolara koju zarade ozbiljniji igraci na nekim ozbiljnijim poslovima . Ja sebe smatram ovde dosta aktivnim i u nekom drugom redu iza Pupijeva, Cicija i jos par njih pa zaradim max 250-300 $ sto realno nije nesto sto ce nekog bas da zalepi za vas da vas proverava.
U svkom slucaju ja sam napravio bna payoneeru nalog jedan za banku, jedan za karticu, sacekacu da vidim i skrill kako stoji jer vec imam aktivan nalog koji sam koristio nekada na microworkers.
Ako neko misli drugacije , voleo bih da cujemo jer osim nas samih niko nam ne moze pomoci . I drago mi je da se dosta ljudi ukljucilo u raspravu. Zajednica treba da bude zivlja i po drugim stvarima.
AlbertTop
Posts295
Member Since23 Feb 2015
Last Visit21 May 2019
Likes Given4
Likes Received652/233

#282 by incomehomejob » Thu Feb 09, 2017 02:23

jeckamil wrote: incomehomejob
Ja nisam procitala u svoj onoj frci sta je pokerdzija napisao. Ali ja sam se registrovala na payoneer preko linka koji nudi clixsense. Ne znam da li ima neke pogodnosti ali meni je tu bilo najlakse i nije tesko uopste da se popuni. Izvinjavam se ako se radi o necemu drugom jer kazem ne znam sta je on to napisao.

Njegov blog da se registruje tako preko njega. Zato sam ostala bez teksta kada sam videla.

Puno clanova je dalo taj predlog, pricali smo cak i tome da li bi se tako remetilo nesto CS-u i dogovor je bio da ih pitam.
Svi su dali sve od sebe da se to uradi na pravi nacin. :)
I evo njega sa postom, toliko me iznenadilo da je i moja reakcija bila tog tipa.

Hvala za info da ovo ide 'glatko'. ;)
Last edited by incomehomejob » Thu Feb 09, 2017 02:25 » edited 1 time in total
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720
Likes Received12,536/5,065

#283 by jonny333 » Thu Feb 09, 2017 02:24

Kod nas se sve menja preko noci kako u budzetu zafali napljackanog za fantasticne istorijske uspehe. Ne odvodite ljude u zabludu u vezi poreske u zemlji u kojoj je moguce da pogrebno drustvo bankrotira a to svi znamo da je siguran posao :$ Juce prekljuce su dali dozvolu haraclijama da guraju nos u privatne rezervoare .. sutra ce vam gledati u frizider.. Izaberite opciju koja ne ide preko bilo koje "domace" banke ako je to moguce.
jonny333
Posts4
Member Since13 Dec 2016
Last Visit13 May 2017
Likes Given0
Likes Received5/4

#284 by borkeeez » Thu Feb 09, 2017 02:41

Ljudi da sumiramo ove utiske...

Obrni okreni, jedina solucija nam je payoneer otvaranje?
I eventualno tango card, mada to otpisujem odmah :D

Je l ima nekih novosti za Skrill?

Update:

Da li znate da uskoro nece ni postojati Payoneer.. Payoneer menja ime itd u First Choice Pay.
To sam jos juce hteo da napisem, ali sam zaboravio...
Last edited by borkeeez » Thu Feb 09, 2017 03:01 » edited 2 times in total
borkeeez
Posts233
Member Since13 Nov 2016
Last Visit19 Oct 2020
Likes Given133
Likes Received349/171

#285 by diabolic012 » Thu Feb 09, 2017 03:44

jonny333 wrote: Kod nas se sve menja preko noci kako u budzetu zafali napljackanog za fantasticne istorijske uspehe. Ne odvodite ljude u zabludu u vezi poreske u zemlji u kojoj je moguce da pogrebno drustvo bankrotira a to svi znamo da je siguran posao :$ Juce prekljuce su dali dozvolu haraclijama da guraju nos u privatne rezervoare .. sutra ce vam gledati u frizider.. Izaberite opciju koja ne ide preko bilo koje "domace" banke ako je to moguce.

Nije samo kod vas i kod nas u Hrvatskoj je isto sranje, jos malo ce gledati u carape i ispod kreveta.
diabolic012
Posts60
Member Since20 Mar 2015
Last Visit10 Oct 2020
Likes Given8
Likes Received39/23

#286 by NedTwice » Thu Feb 09, 2017 03:51

borkeeez wrote: Ljudi da sumiramo ove utiske...

Obrni okreni, jedina solucija nam je payoneer otvaranje?
I eventualno tango card, mada to otpisujem odmah :D

Je l ima nekih novosti za Skrill?

Update:

Da li znate da uskoro nece ni postojati Payoneer.. Payoneer menja ime itd u First Choice Pay.
To sam jos juce hteo da napisem, ali sam zaboravio...

I sa sobom donose novu poslovnu politiku, koliko ce se razlikovati, vidit cemo.
Upravo citam da je 3.5% kamata povlacenje novca na racun plus konverzija valute.

https://www.payoneer.com/campaign/firstchoicepay-payoneer-faqs/
Last edited by NedTwice » Thu Feb 09, 2017 03:53 » edited 1 time in total
NedTwice
Posts93
Member Since26 Aug 2016
Last Visit9 Jan 2019
Likes Given35
Likes Received264/83

#287 by diabolic012 » Thu Feb 09, 2017 03:54

Moze li mi netko objasniti kada zatrazim isplatu odavde na Payoneer pise provizija 2$, da li je to sve ili mi jos nesto uzme i Payoneer kada novci dodju kod njih ?
diabolic012
Posts60
Member Since20 Mar 2015
Last Visit10 Oct 2020
Likes Given8
Likes Received39/23

#288 by incomehomejob » Thu Feb 09, 2017 04:14

Nisam povlacila do sada, a koliko sam ukapirala od kolega ovde, dolazak para do Payoneer kosta tih 2 dolara, a posle ima fee za povlacenje na racun, tj. za dizanje sa bankomata.

A sto se tice oporezivanja, tu racunam da ce vas prvo da ubace u masinu :D , pa tek onda nas, vi ste u EU, pa kod vas zakoni idu brze.
Ne znaci da sam u pravu, ali mi 'kaskamo' za vama.
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#289 by sofija55 » Thu Feb 09, 2017 04:15

To su jedini troskovi prilikom transakcije, a za ostale troskove u vezi kartice i mesecnog odrzavanja se dosta pisalo
sofija55
Posts47
Member Since20 Oct 2016
Last Visit6 Dec 2020
Likes Given10
Likes Received48/21

#290 by devbl » Thu Feb 09, 2017 05:02

Pozdrav svima.
Prvi put pisem na ovom forumu iako sam odavno clan Clixsense-a.
Na ovom mjestu sam procitao dosta korisnih stvari koje su mi pomogle u rjesavanju problema sa Job-ovima, nacinom isplate, i sl...Zelim da se zahvalim svima koji ovde ostavljaju korisne informacije.
Ovaj novi problem me je natjerao da se i ja aktivnije ukljucim.
Dakle, jutros kada sam saznao za ovaj problem sa Paypal-om otisao sam na zvanicnu stranicu Payoneer gdje se, izmedju ostalog, nalazilo i dugme sa tekstom "Sign up and get $25" (ili tako nesto slicno).
Kliknuo sam i dobio formu za otvaranje naloga.
Medjutim nisam odmah htjeo da otvaram nalog vec sam krenuo da citam FAQs, Fees, da bih saznao vise detalja kako funkcionise Payoneer, zatim sam citao ovaj forum pa dio foruma koji je na engleskom itd.
Negdje sam procitao da ukoliko neko posreduje u otvaranju mog racuna ja i on dobijamo po 25$. Sa moje tacke gledista to je zanimljivo jer bih u startu amortizovao troskove godisnjeg odrzavanja, od 30$, ukoliko bih na svoj racun uplatio 100$.
Posto sam prikupio dovoljno informacija otisao sam ponovo na Payoneer-ov site, medjutim sad tamo postoji dugme na kome samo pise "Sign up", a ako odem preko linka koji je dao Clixsense onda pise "Sign up-It's Free".
Interesuje me da li je moguce ostvariti ovaj bonus (ako je moguce posredstvom Clixsense-a ili na neki drugi nacin...)?
Napominjem da me na prvom mjestu interesuje bonus za otvaranje naloga a ne eventuanla zarada od posredovanja u otvaranju naloga novih clanova.
Hvala jos jednom.
devbl
Posts8
Member Since1 Aug 2014
Last Visit9 Nov 2018
Likes Given0
Likes Received19/8

#291 by pupijevi » Thu Feb 09, 2017 05:38

Paypal
9 Feb 2017 08:33 am
Members, I am reposting this as we're still getting a lot of questions about Paypal.
The situation has not changed and we will not be bringing Paypal back.

On Monday February 6th Paypal placed a hold on our account. They advised me that due to new policy changes the ClixSense business model was now in violation of their user agreement and we would have to stop processing all payments (in and payments out).
We attribute this change to the large amount of fly by night PTC, HYIPs, traffic exchanges etc that have made this industry look bad for those that actually run a legitimate business.

I have had several conference calls with Paypal over the last few days trying to convince them that we've posed no risk for the last 7 years since we've introduced them, and even our account rep agrees, but in their eyes it did not matter. On Tuesday afternoon February 7th I was told I would get a definitive answer that night or Wednesday February 8th if we would be able to continue with them for at least mass pay cashouts. I received the call Wednesday morning that they are not allowing us to process with them any more. If you haven't noticed, the option to pay by Paypal has been removed from the site.

While this is definitely a set back, it certainly does not mean you will not get paid. I highly suggest that if you are currently using Paypal to switch to Payoneer. They can send your funds directly to your bank account or to their debit card. We also suggest you try Tango Card or Paytoo as they have many different options for you too.

We have been accepted by Skrill and have started the integration with them and I am doing everything I can to bring Payza back as well.

We have had many requests for Bitcoin but what many of you do not realize is you can get your payment by Bitcoin if you elect to cashout through Tango Card so please be sure to check into that.

We know this is a major inconvenience but as the old saying goes, what doesn't kill you will only make you stronger. ClixSense will continue to move forward and we will do our best to provide you with the great service that you've come to know.

Thank you
Jim Grago
pupijevi
Posts3,410
Member Since8 Feb 2015
Last Visit12 Nov 2023
Likes Given1,680
Likes Received8,646/2,676

#292 by incomehomejob » Thu Feb 09, 2017 05:42

Brzi si. :D
Zalepila sam i u nove informacije temu, hvala ti puno sto si i ovde stavio. :)
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#293 by AlbertTop » Thu Feb 09, 2017 05:43

Sa SKRILL nisam imao nikada problema, isto je kao paypal mozda male razlike u provizijama. Cak imam i master karticu njihovu ali je van snage od skoro za Srbiju, a mislim i za druge zemlje van EU. Ako uvedu SKRILL bice dobro za mene jer cu izbeci placanje godisnjeg odrzavanja na payoneer-u. U svakom slucaju kartive payoneer ne kostaju nista pa ih narucite da vam budu pri ruci.
Ja licno cu sacekati do kraja meseca da vidim dali ce sve da se iskristalise , ionako sam novac uvek povlacio tada. Ako bude SKRILL dobro je ako ne bude payoneer kartica ce mi vec biti u rukama :).
AlbertTop
Posts295
Member Since23 Feb 2015
Last Visit21 May 2019
Likes Given4
Likes Received652/233

#294 by pupijevi » Thu Feb 09, 2017 06:06

To i ja kazem neka oni posalju karticu a to je tek za 2-3 nedelje a dotle se svasta jos moze izdesavati. Svakako necu nista platiti sve dok je ne aktiviram a pak moram imati pri ruci jos neko resenje.

Inace prijavio sam se i na CF (necu da imenujem ako je zabranjeno a ti incomehomejob regulisi ako kojim slucajem narusavam propise)oni imaju isplatu na PP i hteo bi da prebacim tamo RF jer mi onaj drugi kanal vraca novac nazad iako nista nije receno da su i oni na listi,pisao sam PP i sad cekam odgovor zbog tog (reason code: 3148).
pupijevi
Posts3,410
Member Since8 Feb 2015
Last Visit12 Nov 2023
Likes Given1,680
Likes Received8,646/2,676

#295 by incomehomejob » Thu Feb 09, 2017 06:21

Sve ok, hvala sto brines. ;)

Da, taj drugi kanal, ako mislimo na isti, ima samo PP kao opciju.

Ako si pitao PP za taj konkretan kanal sta ce da se desi sa njim, mislim da neces dobiti odgovor. :(
Imali smo pre par meseci jednog koji je postovao informaciju senzacionalistickog tipa da je svima ukinut PP, pa sam im pisala u vezi toga, da mi odgvore nesto, sta god, da bih preciznije odgovorila na taj post tada. Medjutim odgovor je bio - da bez obzira na situaciju, ne daju odgovore na takva pitanja, koja firma kod njih ima kakav status.
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#296 by AlbertTop » Thu Feb 09, 2017 06:21

Htedoh i ja da se prebacim a onda sam utvrdio da nemam pojma koje mi je user name i pass za njih. Zaboravio hahahahahaha. Ma teramo ovde dok moze.
AlbertTop
Posts295
Member Since23 Feb 2015
Last Visit21 May 2019
Likes Given4
Likes Received652/233

#297 by borkeeez » Thu Feb 09, 2017 06:26

Ljudi, da li ste otvarali payoneer preko CF/CS ili preko nekog ko vec ima acc?
borkeeez
Posts233
Member Since13 Nov 2016
Last Visit19 Oct 2020
Likes Given133
Likes Received349/171

#298 by Igorboris » Thu Feb 09, 2017 06:31

diabolic012 wrote: Moze li mi netko objasniti kada zatrazim isplatu odavde na Payoneer pise provizija 2$, da li je to sve ili mi jos nesto uzme i Payoneer kada novci dodju kod njih ?

Ta 2$ su za Payoneer znam jer PP je uzimao % a ovi nema veze kolika je suma uzmu 2$ , ima puno razlike izmedju PP i ovih, ja mislim da ne moze manji iznos da se prebaci na Payoneer od 20$ .

Please note the minimum cashout through Payoneer is $20.00, however the minimum you can send from your Payoneer account to your bank account varies by country starting at $25.00. Be sure to check the fee schedule before requesting your bank transfer.
Last edited by Igorboris » Thu Feb 09, 2017 06:35 » edited 1 time in total
Igorboris
Posts27
Member Since4 Feb 2016
Last Visit14 Jun 2017
Likes Given17
Likes Received28/18

#299 by mirangazda » Thu Feb 09, 2017 06:43

Samo da vas pitam kako stojite sa porezima :D ? Posto ja sad prvi put treba da dignem pare a nisam upoznat sa ekonomijom uopste ...
mirangazda
Posts6
Member Since24 Oct 2016
Last Visit9 Feb 2017
Likes Given0
Likes Received7/6

#300 by cayaaa » Thu Feb 09, 2017 06:54

borkeeez wrote: Ljudi, da li ste otvarali payoneer preko CF/CS ili preko nekog ko vec ima acc?

preko nekog ko vec ima acc , i nakon prvog prebacivanja na Payoneer od 100$ obojica lijeze 25 $ . . . odrzavanje je godisnje 30 $ , problem je sto se svako isplacivanje sa bankomata naplacuje 3$ , al ima rjesenej i za to podignes cijeli iznos i stavis na racun u banku i dizes preko kartice sa koje si dizo i do sad :D
cayaaa
Posts660
Member Since18 Feb 2016
Last Visit14 Feb 2019
Likes Given1,003
Likes Received1,242/537
Return to 'Ex-Yugoslavia' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 29, 2023 13:46:10 PST