Posts | 455 |
Member Since | 25 Feb 2015 |
Last Visit | 9 Jul 2020 |
Likes Given | 293 |
Likes Received | 921/333 |
Posts | 2,087 |
Member Since | 27 Aug 2015 |
Last Visit | 30 May 2023 |
Likes Given | 9,452 |
Likes Received | 4,848/1,732 |
Posts | 1,494 |
Member Since | 31 Jul 2016 |
Last Visit | 12 Mar 2021 |
Likes Given | 3,013 |
Likes Received | 3,751/1,403 |
Nole76 wrote:Ljudi sackajte dan-dva da vidite kako ce se sve ovo zavrsiti. Mene taj Payoneer nervira zbog godisnje pretplate. Sta ako i on dozivi istu sudbinu kao i Neteller? sa Neteller-om bar nema nikakvih problema. Nema odrzavanja i posle 14 meseci neaktivnosti vam jednostavno suspenduju/ugase racun.
A ovde je vec malo drugacije. Ako npr prestanete da radite ovo placacete bezveze odrzavanje. Ako neko zna neka napise da li se placa zatvaranje Payoneer naloga?
borkeeez wrote:Znaci ako sam dobro razumeo.
Payoneer kartica - odrzavanje godisnje kosta oko $30. Svako povlacenje kosta $3.15. Placanje preko nje 0% provizije.
Ako se preko nekog ko vec ima karticu uclanim on i ja dobijamo po 25$ kad meni na racun legne prvi put preko 100$?
Sta je sa kursom $ i dinara? Da li se racuna po NBS srednjem kursu ili nekom Payoneer kursu... Jer razlika zna da bude ogromna.. Clan sam Payoneer grupe na fb i npr pre neki dan lik je podigao pare sa kursom 102 za 1$... Sto je ili nemoguce ili premalo s'obzirom da je kurs 113.5 po menjacnicama, srednji NBS 115.99, a u erste npr 111.35..
Idjosko wrote:pupijevi wrote:Upravo sam zavrsio prijavu na Payoneer sajtu i sad mi je samo cekati da mi bude isporuceno a nadam se da ce biti u datom roku koji tamo pise a to je od 28.2 do 9.3
To znaci da ostajem ovde na CS posto oni koriste ovaj nacin placanja a onaj drugi sajt ne.
Idemo dalje pa cemo da vidimo sta ce biti ali ovo je preveliki sok za sve!
PayPal-u mogu samo da porucim da su ovim potezom udarili na ljude koji se bore za kakav takav hleb a ne zbog pronevera i kako kazu kriminalnih aktivnosti SRAMOTA!
Da li si imao poteskoca prilikom prijave? (tipa da nece da ocita sledecu stranu prilikom popunjavanja podataka pa si morao da kreces sve ispocetka) Hvala na odgovoru
Posts | 3,410 |
Member Since | 8 Feb 2015 |
Last Visit | 12 Nov 2023 |
Likes Given | 1,680 |
Likes Received | 8,646/2,676 |
pupijevi wrote:Meni je glava sad ko u bubnju ako moze step by step objasnjenje za Payoneer.
Ono sto me konkretno interesuje dakle odem na sajt popunim formular i cekam dve nedelje i kad dobijem karticu mogu da dizem pare na bankomat a prethodno moram da otvorim u mojoj banci devizni racun preko kojeg ce mi oni slati?
Jesam li dobro srocio? Pritisak mi je 200/100 jer izgleda ne radi isplata ni na onom drugom kanalu jer mi salju error kod 3148.
I sta je sa Payza jel valjaju sta???
I de su Bosancerosi dajte i vi neki info
pupijevi wrote:Idjosko wrote:pupijevi wrote:Upravo sam zavrsio prijavu na Payoneer sajtu i sad mi je samo cekati da mi bude isporuceno a nadam se da ce biti u datom roku koji tamo pise a to je od 28.2 do 9.3
To znaci da ostajem ovde na CS posto oni koriste ovaj nacin placanja a onaj drugi sajt ne.
PayPal-u mogu samo da porucim da su ovim potezom udarili na ljude koji se bore za kakav takav hleb a ne zbog pronevera i kako kazu kriminalnih aktivnosti SRAMOTA!
Da li si imao poteskoca prilikom prijave? (tipa da nece da ocita sledecu stranu prilikom popunjavanja podataka pa si morao da kreces sve ispocetka) Hvala na odgovoru
Nikakvih problema druze! Sve je standardno kao i kod ostalih slicnih sajtova. Stigla mi je potvrda posle 10 minuta da je sve ok i sad cekam karticu.
Posts | 801 |
Member Since | 29 Mar 2016 |
Last Visit | 21 Aug 2018 |
Likes Given | 1,091 |
Likes Received | 2,445/764 |
CicoSreckovic wrote:Ne mogu precizno da ti kazem,ali trebalo bi da je tako.Payza imam odavno ali nisam direktno uzimao pare od njih,nego preko posrednika za prilicnu proviziju.Onda se pojavio Paypal,Intesa je ubrzo dala Visa Electron karticu i sve sam tu prebacio.Posto ima jos nekih sajtova bez Paypala,povezao sam Payza sa istom karticom i ako se dobro secam bilo je prilicno jednostavno.Jednom sam podigao pare i nije bilo nikakvih problema.Je l' povezivanje na Payza-u isto kao na paypal fazon? Cini mi se kao najjednostavnija opcija.
AlbertTop wrote:Zasto pricate o Payza kad jednostavno to jos uvek nije opcija????
Posts | 801 |
Member Since | 29 Mar 2016 |
Last Visit | 21 Aug 2018 |
Likes Given | 1,091 |
Likes Received | 2,445/764 |
Posts | 3,410 |
Member Since | 8 Feb 2015 |
Last Visit | 12 Nov 2023 |
Likes Given | 1,680 |
Likes Received | 8,646/2,676 |
Idjosko wrote:Samo da pitam posto sam i ja napravila Payoneer upravo sada ali nisam podnijela zahtjev za karticu vec sam gapupijevi wrote:Idjosko wrote:pupijevi wrote:Upravo sam zavrsio prijavu na Payoneer sajtu i sad mi je samo cekati da mi bude isporuceno a nadam se da ce biti u datom roku koji tamo pise a to je od 28.2 do 9.3
Nikakvih problema druze! Sve je standardno kao i kod ostalih slicnih sajtova. Stigla mi je potvrda posle 10 minuta da je sve ok i sad cekam karticu.
Uradio sam registraciju preko drugog browsera i uspeo sam. Hvala na odgovoru!