sofija55 wrote:POKERDzIJA wrote:sofija55 wrote:POKERDzIJA wrote:darthjovan wrote:kartica se naruci od njih i nemate problema, dva puta sam vec trosio pare evo sada cu treci put da povucem sredstva
kada placate na pos terminalima nema 3.15 dolara provizije, to je samo kada podizete sa bankomata
Да нема провизија, а нема ни кога купуваш на интернет. Може да ја поврзеш и со paypal па слободно да купуваш и на ebay.
Kako povezes na paypal ja imam nalog ali pise da ne moze da se poveze payoneer na paypal?
Ti ustvari ne povezujes payoneer account i paypal nego na svom paypal ubacis karticu koju imas od payoneer kao sto ubacujes svaku drugu karticu koju imas. primera radi kao kad ubacujes karticu iz bilo koje nase banke.
Ja vec duze vreme sebi narucujem sociva na taj nacin preko ebaya.
To sam pokusavala vec par puta i nije htelo da se poveze pise da ne moze, moram im pisati mail da vidim
Moras da imas na racunu otprilike mislim da je bilo 2 dolara koje ti skinu sa racuna, a nakon toga sto verifikuju karticu ti ponovo vrate. Mozda nisi imala sredstva u tom trenutku pa zato nisi uspela. Sve u svemu provereno je da moze da se poveze jer sam licno ja povezao. pozz