POKERDzIJA wrote:darthjovan wrote:kartica se naruci od njih i nemate problema, dva puta sam vec trosio pare evo sada cu treci put da povucem sredstva
kada placate na pos terminalima nema 3.15 dolara provizije, to je samo kada podizete sa bankomata
Да нема провизија, а нема ни кога купуваш на интернет. Може да ја поврзеш и со paypal па слободно да купуваш и на ebay.
AlbertTop wrote:Dali na Pazoner mora da se naruci kartica ili novac moze da se povlaci na racun u banci. I ako se povlaci na racun u banci kolike su provizije?
jeckamil wrote:Pa jel si se direktno registrovao preko njihovog sajte ili preko nekog. Jel moze neko malo detaljnije objasnjenje sta kako. To odrzavanje racunaod 30$ godisnje ajde i nije mnogo. Odrzavanje racuna u nekim bankama je 250 din skoro pa ispadne isto na godisnjem nivou.
Videla sam na youtubu ali kad ima saljes skeniran dokument i sta si posalo.Licnu kartu, pasos,vozacku.itd
Ako ga vec koristis ajde ako mozes jedan malo detaljniji kurs sta ide i kako..
Mogla bih da se snadjem ali kad vec ima vas ovde koji to koristite mozda da podelite jos koje informacije za nas sokirane ovom informacijom za paypal.
Vidim da su neki brzi od mene u kucanju
sofija55 wrote:POKERDzIJA wrote:darthjovan wrote:kartica se naruci od njih i nemate problema, dva puta sam vec trosio pare evo sada cu treci put da povucem sredstva
kada placate na pos terminalima nema 3.15 dolara provizije, to je samo kada podizete sa bankomata
Да нема провизија, а нема ни кога купуваш на интернет. Може да ја поврзеш и со paypal па слободно да купуваш и на ebay.
Kako povezes na paypal ja imam nalog ali pise da ne moze da se poveze payoneer na paypal?
POKERDzIJA wrote:sofija55 wrote:POKERDzIJA wrote:darthjovan wrote:kartica se naruci od njih i nemate problema, dva puta sam vec trosio pare evo sada cu treci put da povucem sredstva
Kako povezes na paypal ja imam nalog ali pise da ne moze da se poveze payoneer na paypal?
Ti ustvari ne povezujes payoneer account i paypal nego na svom paypal ubacis karticu koju imas od payoneer kao sto ubacujes svaku drugu karticu koju imas. primera radi kao kad ubacujes karticu iz bilo koje nase banke.
Ja vec duze vreme sebi narucujem sociva na taj nacin preko ebaya.
AlbertTop wrote:I nisam shvatio zasto se vise isplati, ja jednom mesecno podizem novac, otprilike oko 200-250$ , pise da su troskovi 2%
sofija55 wrote:AlbertTop wrote:Dali na Pazoner mora da se naruci kartica ili novac moze da se povlaci na racun u banci. I ako se povlaci na racun u banci kolike su provizije?
Ne moze da se povuce na racun moras da imas otvoren devizni racun. Ali cim se registrujes na payoner automatski narucujes i karticu...
Posts | 3,410 |
Member Since | 8 Feb 2015 |
Last Visit | 12 Nov 2023 |
Likes Given | 1,680 |
Likes Received | 8,646/2,676 |