Berikai wrote:Ne može isplata na Mastercard. 100% provjereno. Mastercard se može povezati sa PayPal-om i koristiti samo za plaćanje na internetu.
Berikai wrote:Paypal uvijek prvo skida sa balansa pa tek onda sa kartice ukoliko ti ne odrediš drugačije ili na balansu nema dovoljno novaca. Normalno možeš kupovati u svim web shopovima koji imaju opciju plaćanja Paypalom pod uvjetom da šalju kupljenu robu u BiH.
BiH
PayPal problem BiH | ClixSense Forum
Kod clanova iz BiH se ponekad javi problem kod prve uplate:
"PayPal reason: Receiver's address is in a non-receivable country or a PayPal zero country"
Demonijak wrote:hodza95 wrote:Eh ovako, mislim da sam rijesio problem. Pokusacu objasniti najbolje sto znam ako bi se opet neko susreo sa istim. Ulogujte se na paypal account ako ste zavrsili verifikaciju tj. ako ste povezali karticu i na vrhu stranice imate opciju send and request payment otvorite tu opciju i onda imate opciju create and manage invoices otvorite i tu opciju i pokazace vam se metoda isplate tj. vasa kartica i za kraj je samo potrebno da ispod kartice i vase adrese kliknete na continue i to je to. Meni je odmah stigao mail od paypala da od sada mogu i primati uplate na moj account. Ponovo sam isao cashout i nadam se da ce sad biti bez problema
midhat1986 wrote:brate kad udjes u PP idi na request payments onda idi na opciju create and manage invoices otvoris to i pokaze ti tvoju karticu i samo continued kliknes i to je to, meni odma proradilo i bez problema uplacen novac
Srbija
Nole76 wrote:Kako sam cuo Neteller i Skrill ne mogu vise da se naruce iz Srbije. Ko ima karticu moze da je koristi do isteka vaznosti. Cisto informacija za one koji koriste Neteller na nekom drugom mestu.
darthjovan wrote:Samo jedna mala napomena, Skrill i Neteller kartice ne mogu da naruce novi korisnici iz Srbije. Ja sam dobio novu crnu karticu od Skrilla i radi sasvim normalno.
jeckamil wrote:Ko ima racun u komercijalnoj banci od pre 1 jula moze da koristi PP. Vise kazu ne saradjuju sa njima , pa ako neko bude hteo da otvara PP nece moci vise njihova kartica. Ovi od ranije mogu. Sta sve nece izmisliti
Stare teme:
ima tu raznih pitanja i odgovora:
Paypal/Payza/Neteller/Payoneer
PayPal problem BiH | ClixSense Forum
Pitanje u vezi Payza/Payoneer | ClixSense Forum
Isplata Payoneer-om. | ClixSense Forum
PayPal Makedonija | ClixSense Forum
Problemi sa isplatama | ClixSense Forum
Tango
Novi nacin isplate - Tango Card | ClixSense Forum