i kod mene isto od Utorka 23.06.2020 flag,da li treba ponovo reopen ticket?Clothing kategorija bez polova je bilo pitanje vremena kada će postaviti flag jer je TA isti za ove 2 također i za Duplicate nažalost,više mi je postalo svjedno za clothing samo da
uklone flag jer je sada novi id u 15 dana,dok za polove prošlo mjesec dana,
Da li neko zna da li su ovi job-vi prisutni i kod Appena ako jesu to je jedan od razloga zašto ih ima na kapaljku ne samo
ove kategorije nego još neki zadaci,ili ih je TA smanjio za Appen šta drugo može biti..
Nema ni incomehomejob odavno, nedostaje ovde,pa da malo donese nekih informacija za appen taskove?
@martin111 moguće je da je i to također jedan od razloga smanjenja količine posla u clothing kategorijama,ako bi se
kupilo nešto kod njih da li se naplaćuje dostava imate kod nekih online radnji free shipping,kupovalo bi se ako bi imalo zarade na ovim clothing kategorijama,ne može se kupiti ako zaraditi oko 1$ mjesečno
ako smatraju da zaslužuju da dio sredstava vrate što su uložili u reklamiranje preko ysensa,jer ako se pojedinim kupcima dopadne proizvod vide to potencijalni kupci,onda će neko od njih reći i ja bi to kupio? gdje si to kupio?
Ako im je to bio cilj ili su onako uz put reklamirali,to bi dobro bilo da uvedu kroz offers kupiš neku robu imaš određeni procenat od ysensa,svakako bi morao kupiti to u nekoj od lokalnih radnjia a ovako uz put nešto i zaradite
Ovo su sve ideje koje bi mogle proći uz moderatora da se predloži ysense onda on TA koji reklamira odjeću i obuću!
izvinjavam se na ovako dugom postu pozzz