...-jedino pravilo ovdje je da-nema pravila
...mene su deaktivirali,samo jedno jutro kliknem na login,i iskoči mi ta grozna crvena poruka.
...-znamo kako vam je,razbijaš glavu ''što sam,kako,kada i gdje pogriješio/la'',ali nema svrhe sad,samo ćete sebe ubit u pojam time.
...-napisat im mail i čekati...ja sam imao sreče pa su mi rel.brzo odgovorili i maknuli tu suspenziju,nakon nekih 40tak dana.ne znam što bih vam drugo rekao,a da se osječate bolje...ima nade,čak i ako odgovore zauvijek-nastavite pisati tako,1put mjesečno i vratit će vam nalog uvjeren sam,ali da će trebat vremena,hoče.
...-moje mišljenje je/ne mora biti točno/,da T.A. nekog posla to zatraži od F8-a,a onda tek kada taj T.A. 'obavi svoje' i napusti platformu kao customer-onda ti mogu i ugl.i vrate nalog.-nekad to traje 1 mjesec,nekada i više od 6 mjeseci...ponavljam-to je samo moje mišljenje koje mi ima iole neke logike,ne mora biti da sam u pravu.
...-kako god,zaboravite na F8 i taskove idučih nekoliko dana/tjedana,povremeno se pokušajte ulogirati-jer nekad odblokiraju nalog,a tek nakon par dana ti jave,sretno i drž'te se.