Please wait...
HomeForumInternationalEx-YugoslaviaSpisak Flag-ova - ID i naziv taska
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Spisak Flag-ova - ID i naziv taska

#1341 by velezovac87 » Sun Nov 18, 2018 12:47

hvala vam ljudi, strpljen spasen, imao sam flagova i ranije i najduze je cekanje bilo nekih 15ak dana kad su onda svima sve levele oborili, ostalo sve u roku 3-4 dana i bude maknuto jer su bili bugovi s nekih onih 2000 taskova sto je bilo.

nista uglavnom lagano raduckat. usput se nadat da necu zakacit jos koji flag
velezovac87
Posts219
Member Since26 Jan 2017
Last Visit26 Jan 2023
Likes Given71
Likes Received499/182

#1342 by RichKoko » Mon Nov 19, 2018 03:51

velezovac87 wrote: hvala vam ljudi, strpljen spasen, imao sam flagova i ranije i najduze je cekanje bilo nekih 15ak dana kad su onda svima sve levele oborili, ostalo sve u roku 3-4 dana i bude maknuto jer su bili bugovi s nekih onih 2000 taskova sto je bilo.

nista uglavnom lagano raduckat. usput se nadat da necu zakacit jos koji flag

da...sad još samo fali još 1 flag hahaha :lol:

...a da li dobio flag ili ti ga skinu,dok se ne riješi sve to u F8-u,nema vračanja levela,ja sam primjer,tako da opet ponavljam ljudi-pazite što i kako radite,jer ako vas zakači flag,minimalno 30+ dana nečete vidjeti više svoj level/e,...-minimalno :!:

edit + P.S.,

MOJ TIKET GLEDE FLAGA JE 3084 MISLIM, I JOŠ JE NETAKNUT,JUČER SAM IM POSLAO TIKET ZBOG BROKEN POSLA-BROJ 8 HILJADA I NEŠTO,SKORO PA 9-ZNAČI PREKO 5000 TIKETA IMAJU NERIJEŠENIH,JER MOJ JOŠ NISU POGLEDALI :roll:
pozz svima ,i opet sorry za caps.lock :)
Last edited by RichKoko » Mon Nov 19, 2018 03:57 » edited 1 time in total
RichKoko
Posts1,494
Member Since31 Jul 2016
Last Visit12 Mar 2021
Likes Given3,013
Likes Received3,751/1,403

#1343 by ruma45 » Fri Nov 23, 2018 00:04

prijavljen flag na glavnom forumu za novi cloth
ruma45
Posts1,288
Member Since20 Aug 2012
Last VisitYesterday
Likes Given1,117
Likes Received3,873/1,240

#1344 by Ruler123 » Fri Nov 23, 2018 17:51

Eto i ja sam srecan dobitnik ( ID 1323902 ).

Idem na Dispute i vidim "Bummer. It looks like the help center at communitysupport.figure-eight.com no longer exists."

Kako mogu poslati Dispute sad?
Ruler123
Posts19
Member Since5 Dec 2017
Last Visit25 Aug 2020
Likes Given3
Likes Received42/17

#1345 by Ph0bia » Fri Nov 23, 2018 18:02

Ruler123 wrote: Eto i ja sam srecan dobitnik ( ID 1323902 ).

Idem na Dispute i vidim "Bummer. It looks like the help center at communitysupport.figure-eight.com no longer exists."

idi na stranicu 66 i tamo ces videti kako je lepo objasnio nash kolega koki1983 kako da se odradi dispute.

pozzz
Ph0bia
Posts671
Member Since28 Jul 2014
Last Visit30 Apr 2021
Likes Given1,747
Likes Received2,134/634

#1346 by bassbass12 » Fri Nov 23, 2018 18:10

Žao mi je za flag.Pogledaj kako reče kolega a verovatno će ti se ujutru više njih javiti.
Inače na kojem si urađenom tasku zakačio flag, jer nisam primetio da je bilo puno othera ili iste vrste odeće.Ja sam na 30-tom tasku.
bassbass12
Posts259
Member Since2 May 2015
Last Visit30 Jun 2023
Likes Given879
Likes Received920/246

#1347 by Ruler123 » Fri Nov 23, 2018 18:20

bassbass12 wrote:

Žao mi je za flag.Pogledaj kako reče kolega a verovatno će ti se ujutru više njih javiti.
Inače na kojem si urađenom tasku zakačio flag, jer nisam primetio da je bilo puno othera ili iste vrste odeće.Ja sam na 30-tom tasku.

Nisam primetila. Mislim da je bilo izmegju 30 i 40 taska.

Imala sam 100% tacnosti i nisam isla ispod 30 sekunde.

Ovo sa Disputom ne znam sta se desava, daje poruku: "Bummer. It looks like the help center at communitysupport.figure-eight.com no longer exists", nakon toga vracam se na dashboard stoji Disputed (tako 2 puta - nadam se da nisu 2 tiketa automatski poslani sa klikom na dispute), a onda kad refresiram stoji opcija Create Dispute koja opet vodi na Bummer. Kad idem na historiju tiketa opet dobijam istu onu poruku.

Izvinjavam se za moj los Srpsko-Hrvatski, nadam se da me razumete.
Ruler123
Posts19
Member Since5 Dec 2017
Last Visit25 Aug 2020
Likes Given3
Likes Received42/17

#1348 by Ph0bia » Fri Nov 23, 2018 18:24

Ruler123 wrote:
bassbass12 wrote:

Ovo sa Disputom ne znam sta se desava, daje poruku: "Bummer. It looks like the help center at communitysupport.figure-eight.com no longer exists", nakon toga vracam se na dashboard stoji Disputed (tako 2 puta - nadam se da nisu 2 tiketa automatski poslani sa klikom na dispute), a onda kad refresiram stoji opcija Create Dispute koja opet vodi na Bummer. Kad idem na historiju tiketa opet dobijam istu onu poruku.

Iz taska ili Dasboarda ili Job's history-a u F8 platformi>klik na Help>otvara se Contributore Support center>klik na "My tickets" i tamo su ti oba,a iznad te opcije je "Create new ticket",i tako se sad radi po novome-čak se ni ne zovu tiketi više,več "Request#1234 npr",i tamo piše Title tiketa i Status(Open več danima imam 2 različita),treba vremena i njima očito da shvate gdje je šta u ovome, kompletno novom sistemu.
Ph0bia
Posts671
Member Since28 Jul 2014
Last Visit30 Apr 2021
Likes Given1,747
Likes Received2,134/634

#1349 by Ruler123 » Fri Nov 23, 2018 18:31

buchevski wrote:
Ruler123 wrote:
bassbass12 wrote:

Iz taska ili Dasboarda ili Job's history-a u F8 platformi>klik na Help>otvara se Contributore Support center>klik na "My tickets" i tamo su ti oba,a iznad te opcije je "Create new ticket",i tako se sad radi po novome-čak se ni ne zovu tiketi više,več "Request#1234 npr",i tamo piše Title tiketa i Status(Open več danima imam 2 različita),treba vremena i njima očito da shvate gdje je šta u ovome, kompletno novom sistemu.

Kod mene stoji

Requests:

Search requests
Status:

No requests found.

Vajda ipak nisu kreirani tikete.

Bilo mi je cidno jer je stojilo Disputed nakon klika na "Click here to Dispute" iako nista nisam slala, jedino sam vidjela onu bummer poruku.
Ruler123
Posts19
Member Since5 Dec 2017
Last Visit25 Aug 2020
Likes Given3
Likes Received42/17

#1350 by bassbass12 » Fri Nov 23, 2018 18:37

Ruler123 wrote:
bassbass12 wrote:

Sve je super razumljivo,ne brini za to.
Hvala za odgovor.
Ja mislim da su kreirana dva disputa,jer taj problem odavno postoji da se pošalje dispute, a posle kada se pogleda izgleda kao da nije poslato(a jeste).
bassbass12
Posts259
Member Since2 May 2015
Last Visit30 Jun 2023
Likes Given879
Likes Received920/246

#1351 by Ruler123 » Fri Nov 23, 2018 18:47

bassbass12 wrote:
Ruler123 wrote:
bassbass12 wrote:

Sve je super razumljivo,ne brini za to.
Hvala za odgovor.
Ja mislim da su kreirana dva disputa,jer taj problem odavno postoji da se pošalje dispute, a posle kada se pogleda izgleda kao da nije poslato(a jeste).

Jeste...posle kad se pogleda kao da nije poslato, ali ipak kad bi ishao u View My Tickets vidio bi da vec imas kreirano tiket, sto ovde nije bio slucaj.

buchevski je bio u pravu. Tek kad sam sledila ono sto je rekao pojavio se Request (kreiran tiket) kod View My Tickets.

Nadam se da ovo nikome nece zatrebati, ali ako ipak neko dobije flag Dashboard-Help-Create a Ticket - izgleda da je to jedini nacin za dispute u ovom trenutku.
Ruler123
Posts19
Member Since5 Dec 2017
Last Visit25 Aug 2020
Likes Given3
Likes Received42/17

#1352 by RichKoko » Fri Nov 23, 2018 20:42

dobrodošao u klub,e sad,desit će se jedno od ove dvije stvari,ili ode lv3,pa češ imat neko dulje vreme samo lv1i2,ili ti uopče neče maknut lv3,kao što sam isto več video slučajeva odkako je 'frozen' dashboard,da ljudi dobiju flag,isti im skinu kroz npr.5-7 dana,a u međuvremenu,lv.3 ostane netaknut-nadam se opciji br.2,radi tebe...-javni svakako jesu li ti skinuli lv3 ili ne :?:

l.p. :)
RichKoko
Posts1,494
Member Since31 Jul 2016
Last Visit12 Mar 2021
Likes Given3,013

#1353 by incomehomejob » Fri Nov 23, 2018 20:49

Ruler123, zao mi je sto si dobila flag. :(
Nadam se da ce brzo da se ustali sve ovo i da ce da rese uskoro. :)

Trenutno su u reorganizaciji, tako da nemoj da brines ako malo duze traje skidanje flag-a nego ranije, da znas da nije do tebe ili da je problem kod tvog naloga, samo je trenutno stanje takvo. :)

Obzirom na trenutno okolnosti, ukoliko pisete standardni tiket, a ne Dispute tiket za flag, predlog svima je da pisete precizne 'naslove'/subject kada pisete tiket da mogu odmah da vide o cemu se radi. Pominjao je to Harakiki pre par dana, ali ne smeta da ponovim, obzirom da smo svi 'zahvaceni' ovim naovaj ili onaj nacin. :)
(Takodje je predlog, ne znaci da sam u pravu za ovo, ja bih tako na mom nalogu uradila, da dopisete da se izvinjavate sto niste isli redovnim putem preko Dispute vec kroz obican tiket, jer vam Dispute ne radi.
Ovo je prevencije radi, poklapa se sa predlogom za 'naslov'/subject, ali i njima je bitno da znaju sta se desava jer smo im mi 'izvor informacija' da li je negde problem u sistemu i gde.

P.S.
Ne brini za jezik sve je razumljivo. :)
Da li je tebi razumljivo ovo sto mi pisemo?
Izvinjavam se, ja razumem Makedonski, ali slabo govorim, i zato mislim da bi ti bilo nerazumljivije ako bih probala da pisem na Makedonskom, nego ovako, zato pisem direktno kako ja govorim.

edit;
Dok ja ispisem esej neko od nasih vec odgovori. :D
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720
Likes Received12,536/5,065

#1354 by Ruler123 » Fri Nov 23, 2018 21:41

incomehomejob wrote: Ruler123, zao mi je sto si dobila flag. :(
Nadam se da ce brzo da se ustali sve ovo i da ce da rese uskoro. :)

Trenutno su u reorganizaciji, tako da nemoj da brines ako malo duze traje skidanje flag-a nego ranije, da znas da nije do tebe ili da je problem kod tvog naloga, samo je trenutno stanje takvo. :)

Obzirom na trenutno okolnosti, ukoliko pisete standardni tiket, a ne Dispute tiket za flag, predlog svima je da pisete precizne 'naslove'/subject kada pisete tiket da mogu odmah da vide o cemu se radi. Pominjao je to Harakiki pre par dana, ali ne smeta da ponovim, obzirom da smo svi 'zahvaceni' ovim naovaj ili onaj nacin. :)
(Takodje je predlog, ne znaci da sam u pravu za ovo, ja bih tako na mom nalogu uradila, da dopisete da se izvinjavate sto niste isli redovnim putem preko Dispute vec kroz obican tiket, jer vam Dispute ne radi.
Ovo je prevencije radi, poklapa se sa predlogom za 'naslov'/subject, ali i njima je bitno da znaju sta se desava jer smo im mi 'izvor informacija' da li je negde problem u sistemu i gde.

P.S.
Ne brini za jezik sve je razumljivo. :)
Da li je tebi razumljivo ovo sto mi pisemo?
Izvinjavam se, ja razumem Makedonski, ali slabo govorim, i zato mislim da bi ti bilo nerazumljivije ako bih probala da pisem na Makedonskom, nego ovako, zato pisem direktno kako ja govorim.

edit;
Dok ja ispisem esej neko od nasih vec odgovori. :D

incomehomejob hvala ti na sugestije. Razumem ja sve ali mi je malo teze kad se izrazavam :)

Uobicajeno brzo skidaju flagove kad je Cloating u pitanje. Nadam se da ce i ovaj put biti tako.

Sto se tice tiketa, imate tu opciju da izaberete tipa problema sa kojem se suocavate. Ukoliko je Flag u pitanje izaberite Flag, unesite Job ID (postoji posebno polje gde se unese ID) i Subject. Ne morate se izvinjavati jer postoji Flag opcija.
Ruler123
Posts19
Member Since5 Dec 2017
Last Visit25 Aug 2020
Likes Given3
Likes Received42/17

#1355 by velezovac87 » Sat Nov 24, 2018 02:29

evo meni je isti slučaj kao i kolegu Kokiju,. nakon 20 dana su skinuli flag ali nije vracen level

ponavljam jos jednom, izbjegavajte, barem za sada dok su usporeni, bilo kakve taskove koji nude kao neki bonus, tu je najviše flagova
velezovac87
Posts219
Member Since26 Jan 2017
Last Visit26 Jan 2023
Likes Given71
Likes Received499/182

#1356 by Ruler123 » Sat Nov 24, 2018 18:41

koki1983 wrote: dobrodošao u klub,e sad,desit će se jedno od ove dvije stvari,ili ode lv3,pa češ imat neko dulje vreme samo lv1i2,ili ti uopče neče maknut lv3,kao što sam isto več video slučajeva odkako je 'frozen' dashboard,da ljudi dobiju flag,isti im skinu kroz npr.5-7 dana,a u međuvremenu,lv.3 ostane netaknut-nadam se opciji br.2,radi tebe...-javni svakako jesu li ti skinuli lv3 ili ne :?:

Ostao je Level 3 :)
Ruler123
Posts19
Member Since5 Dec 2017
Last Visit25 Aug 2020
Likes Given3
Likes Received42/17

#1357 by RichKoko » Sun Nov 25, 2018 05:35

Ruler123 wrote:
koki1983 wrote: dobrodošao u klub,e sad,desit će se jedno od ove dvije stvari,ili ode lv3,pa češ imat neko dulje vreme samo lv1i2,ili ti uopče neče maknut lv3,kao što sam isto več video slučajeva odkako je 'frozen' dashboard,da ljudi dobiju flag,isti im skinu kroz npr.5-7 dana,a u međuvremenu,lv.3 ostane netaknut-nadam se opciji br.2,radi tebe...-javni svakako jesu li ti skinuli lv3 ili ne :?:

Ostao je Level 3 :)

...-znači ekipo,sad je situacija takva da možete dobit bilo koji flag,ali leveli vam neče biti taknuti,a samim time i poslovi za sve levele,odlično...barem dok se dashboard ne update-a,ali ne bih preporučio da radite poslove za npr.lv3 sa mayor flagom,jer kako je jedan lik negdje radio poslove za lv.3 sa mayor flagom,a lv.3 mu ostao-iduči dan ili dva se išao ulogirati,kad ono čudesa...''Your account is deactivated'',i još se čudio lik. :lol:

...-drugi član-ista situacija,ali nije radio lv.3poslove dok mu nije za 5 dana došla poruka da mu je flag skinut,on je radio pošteno,samo lv1i2poslove,i račun mu,it tog razloga najvjerojatnije-nije deaktiviran. :)

uglavnom,poanta je-oprezno sa svime dok se stanje ne normalizira,a bude do Božića uvjeren sam. :lol:

l.p.svima
RichKoko
Posts1,494
Member Since31 Jul 2016
Last Visit12 Mar 2021
Likes Given3,013

#1358 by RichKoko » Tue Dec 04, 2018 08:36

...-nakon 40dana bez lvl.3,slanja silnih tiketa i SS-ova glede problema oko lv.3,a flag nemam več skoro pa mjesec dana,dobijem danas ovaj,tzv. ''Haze'' odgovor...

Hi Mxxxxxxx,

I have just processed a removal of your flag. You should see it off of your account within the next 48 hours.

Regards,

Figure Eight Contributor Support

...-i što sad reči na ovo,znači nisu ni pročitali tiket nit pogledali SS-ove,jer da jesu,sve im je lijepo objašnjeno sa priloženim fotkama,skoro pa doslovno sam im nacrtao problem,naglasio da je bug,ali ne vredi,ništa. :(
...-mislio da ću nači nekog tko će da proćita i shvati moj problem,no takvih više tamo nema,nažalost. :thumbdown:

l.p.
RichKoko
Posts1,494
Member Since31 Jul 2016
Last Visit12 Mar 2021
Likes Given3,013

#1359 by pupijevi » Tue Dec 04, 2018 08:44

Ima ovde nekolicina clanova koji su imali istih problema povucen flag ali nema lvl-a. Uteha je jedino da se sve regulisalo tokom 6 meseci. No ono najgore sto je sada je to da se Dashboard ne osvezava i verujem da je to glavni problem kod "ubagovanih" lvl-a. Znaci samo strpljenja treba a naravno i katkad im dosadjivati.
pupijevi
Posts3,410
Member Since8 Feb 2015
Last Visit15 Jan 2023
Likes Given1,680
Likes Received8,646/2,676

#1360 by SentinelOnyx » Tue Dec 04, 2018 10:20

Leveli se nece tako povratiti samo zato jer je statistika zamrznuta.
Nista me ne bih zacudilo da rade na novom interfaceu za dashboard.

Nadam se da ce ubrzo proraditi i otkloniti sve cekanje za flag removal. Uglavnom sve ce biti ok samo jos malo strpljenja mada je vec proslo puno vremena.

Sretno ekipa i samo napred! :thumbup: :clap: ;)

P.S.

I u slijedecem postu se odmrzne dashboard. :lol:
Bas me hoce tajming. Samo neka nastavi raditi jer je ovo bilo bizarno. :shock:
Last edited by SentinelOnyx » Tue Dec 04, 2018 22:16 » edited 2 times in total
SentinelOnyx
Posts2,245
Member Since20 Nov 2013
Last Visit2 Dec 2020
Likes Given3,519
Likes Received4,645/1,600
Return to 'Ex-Yugoslavia' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Sep 26, 2023 09:06:46 PST