Zbirno da 'podebljam' da ne bi bilo zabune za ostale clanove.
Ovo sto su napisale
Spee88 i
LordNikola uzmite kao pravilo kod slanja tiketa. (Cesto i ostali ikusniji clanovi, ne samo po broju uradjenih taskova, vec i iskusniji po broju flag-ova, tiketa i probelma na nalogu , opominju na ovo isto, narocito
pupijevi.)
- nikada ne slati vise od jednog tiketa za isti problem/issue.
- ukoliko ste zaboravili da nesto dopisete, nikako novi tiket, vec otvoriti vec postojeci, kliknutii u njemu gore desno 'I still have an issue ...' i tada ce se otvoriti ispod novo polje (izgleda kao novi post) i tu upisati dodatno objasnjenje.
- kada saljete Dispute tiket (ovo se odnosi samo na falg-ove), cim kliknete na Dispute dugme, tiket se odmah kreira sa standardizovanom naslovom i jednom recenicom u tekstu i ako i zatvorite taj tab, tket je cesto vec poslat, proverite posle malo vremena da prodje, vasu tiket listu, bice tamo.
- bug kod slanja tiketa (osnosi se na flag-ove) - u poslednje vreme se javlja da posle klika na Dispute buton, ono ne uradi standardnu stvar (a to je da predje u tekst 'Disputed', koja vise nije dugme i ne moze da se klikne ponovo.), vec se pojavi ponovo. Prvo sacekajte malo da prodje i onda proverite ponovo, NEMOJTE ponovo da kliknete na Disoute, jer to otvara novi tiket, a kao sto vecina iskusnijih cesto poavlja da bi vama olaksala, je da mozete da budete oznaceni kao da spamujete i F8 cesto naglasava da se to ne radi. Ponovno pojavljivanje Dispute dugmeta je bug i prava i dobra reakcija je - ne dirati ga ponovo.

(Ali proveriti posle izvesnog vremena listu sa tiketima, da budete sigurni da je inicijalni tamo.)
Suprotan princip od ovog se primenjuje kada imate vise isprvki na jednooj Submit-ovanoj strani, na pr. 2 ispravke u istom Quiz-u = OBAVEZNO posaljite 2 razlicita tketa za svako TQ (testno pitanje) odvojeno. Oni su mi to objasnili davno kada sam ja omasila i poslala zajedno, racunajuci na to da je bilo u Quiz mode i na istoj strani.
Hvala
Spee88,
LordNikola,
dream45,
pupijevi,
koki1983, ... i svima koji pomazete u vezi nedoumica oko ovakvh stvari = sta uraditi kada ste u dilemi sa slanjem tiketa.