salatica wrote:
Pozdrav svim clanovima!!!!Nisam se dugo javljao,nije bilo problema do danas....Dobio sam major flag ,1274751
Your work on Job 1274751 has been flagged by the Task Author. Please check your Job History for more details,Kliknuo sam na opciju dispute i poslao sam im ticket,poruku valjda sa brojem taska i mojim contributer brojem.Koje posledice mogu da ocekujem od ovog flaga i jel postoji mogucnost da ga uklone???Zaboravio sam totalno kako to ide a jednom sam imao flag do sada i isto slam slao poruku samo se ne secam za koliko dana su ga sklonili. Unapred hvala svima na odgovorima i savetima.....
salatica wrote:
kada odem na job history opet u desnom uglu pored taska soji mogucnost clik here to dispute.Jel treba opet da kliknem i saljem ticket posto sam vec slao ili ne?
Sto se tice prvog dela pitanja, nema pravila.
Zavisi od broja/kolicine flag-ova za neki ID, onda obicno brze reaguju, ako ih ima vise.
Zavisi od TA da li i koliko proverava taskove.
Zavisi od F8 u kolikoj su oni guzvi.
...
Sto se tice drugog dela, nemoj da saljes ponovo, to da ti je Dispute dugme i dalje aktivno posle slanja Dispute tiketa je bug/glitch. Desava im se to s vremena na vreme.
A sto se tice inicijalnog slanja tiketa za flag, cim kliknes na dugme, dopisao nesto ili ne u taj tiket, on ode njima automatski, cim izadjes sa te strane ili zatvoris taj prozor sa tiketom koji se otvorio.