Ali utesila sam se sto mi nije skinut nivo (3, 90%) te sam bila ubedjena da je pitanje dana kad ce da skinu flag. Medjutim, upravo sam vracena na 2. nivo. Nikakav odgovor od njih jos nisam dobila.
Moje pitanje je: koliko se obicno ceka da se dobije odgovor na Dispute? Da li vredi da im opet pisem? (Ne nadjoh odgovore, pa ako je neko vec pitao, izvinite)
Ima nekoliko varijanti. Neki clanovi rade re-open tiketa, neki ne.
Takodje je bilo komentara da su neki clanovi dobili odgovor od CF da ne pisu ponovo i pominjala se suspenzija naloga.
Ne znam sta da ti kazem, sta da radis, ranije je bilo lakse kada je bilo manje flag-ovanja i oni su tada bili tolerantniji za re-open. Ovo sada je postalo haos sa kolicinom flag-ova, a njih jako malo radi u support-u.
Najbolje ce neko od clanova ko je verziraniji od mene za to da ti objasni i da predlog. Ja sam ti dobra za pisanje tiketa, ali za taktiku i tajming kad i kako sta raditi sam prilicno beskorisna.
Posts | 7,047 |
Member Since | 24 Jan 2015 |
Last Visit | 21 Oct 2020 |
Likes Given | 32,720 |
Likes Received | 12,536/5,065 |
incomehomejob wrote:N123M wrote:Dobih svoj prvi flag pre nekoliko dana na odeci (1200945 Clothing Categorisation Task) iako mi je bilo 96% tacnosti. Nije mi bilo svejedno, ali vidim da i drugi dobise.
Ali utesila sam se sto mi nije skinut nivo (3, 90%) te sam bila ubedjena da je pitanje dana kad ce da skinu flag. Medjutim, upravo sam vracena na 2. nivo.Nikakav odgovor od njih jos nisam dobila.
Moje pitanje je: koliko se obicno ceka da se dobije odgovor na Dispute? Da li vredi da im opet pisem? (Ne nadjoh odgovore, pa ako je neko vec pitao, izvinite)
Ima nekoliko varijanti. Neki clanovi rade re-open tiketa, neki ne.
Takodje je bilo komentara da su neki clanovi dobili odgovor od CF da ne pisu ponovo i pominjala se suspenzija naloga.
Ne znam sta da ti kazem, sta da radis, ranije je bilo lakse kada je bilo manje flag-ovanja i oni su tada bili tolerantniji za re-open. Ovo sada je postalo haos sa kolicinom flag-ova, a njih jako malo radi u support-u.
Najbolje ce neko od clanova ko je verziraniji od mene za to da ti objasni i da predlog. Ja sam ti dobra za pisanje tiketa, ali za taktiku i tajming kad i kako sta raditi sam prilicno beskorisna.
Mandi29 wrote:N123M ne znam koliko cu biti od pomoci, ali mogu jedino da podelim svoje iskustvo. Pre dve nedelje sam dobila flag na odeci ( id 1198214), odmah sam poslala tiket. I kod mene je potrajalo nekoliko sati skidanje nivoa. Nakon 2-3 dana flag je skinut i u to vreme sam dobila i odgovor na tiket. Istovremeno su svi poceli prijavljivati skidanje flaga. Moj savet ti je da sacekas malo, ovaj flag na odeci dele masovno, ali isto tako masovno i skidaju, ako bas potraje ova situacija onda radi re-open - naravno ovo je samo moje misljenje i savet
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
incomehomejob wrote:Desavalo se nekoliko kolega ovde da im prikazuje IP sa Kosova, ako si na jugu Srbije.
Kako znas da ti prikazuje IP kao da je Kosovo u pitanju, jer su tim kolegama menjali zastavicu pored nick-a tada, zato pitam.
Da li ti pravi problem sa logovanjem na CS?
smota9 wrote:Treba ruter iskljuciti na nekoliko minuta, pa restartovati dok se ne dobije odgovarajuca IP adresa. Sad je verovatno kasno, ali tek sad vidim.
Mislim da to nema veze gde je ko u Srbiji, bar kod mene ne, vec je to do provajdera.
P.S. Zvao sam i provajdera svojevremeno da mi dodele novi IP opseg, oni rekose da su to uradili, medjutim, taj problem sa kosovskom zastavicom nije nestao.
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
Posts | 1,288 |
Member Since | 20 Aug 2012 |
Last Visit | 25 Sep 2023 |
Likes Given | 1,117 |
Likes Received | 3,873/1,240 |
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
Pajmen wrote:Auto-replay da je moj tiket stigao mi je odmah dosao (iskustvo sa prethodnim flagovima potpuno drugacije), a npr. cudno je i to da jos uvek imam lvl3. (nije da se zalim
)