Izvinjenje + TI SI KRIVA = "iskreno ne vidim gresku", me iskreno ne zanima.
Nisi ni prvi ni poslednji koji je to probao to da 'proturi' kao izvinjenje!
(Procitaj svoj post jos jednom i bice ti jasno sta sam ovde napisala. To ne tolerisem.)
Postoje clanovi koji kazu 'izvini', postoje clanovi koji pitaju - sta sam uradio da znam za drugi put, .... A postoje i clanovi koji pisu kao ti "iskreno ne vide gresku" = moderator je kriv! Ma nije valjda?
Opcije:
- niko vas ne tera da se izvinjavate
- ako se izvinjavate, nemojte lagati da je greska do moderatora, a ne do vas
- nemojte nazivati modertora neznalicom jer odbijate da prihvatite da nesto niste uradili kako treba
-
ako ne razumete zasto ste opomenuti, ne vidim zasto je problem jednostavno pitati
- ukoliko smatrate da moderator treba da trpi vase 'izdrndavanje' i sikaniranje plus i celog foruma 'vasim misljenjem koje nikoga ne zanima (osim na drustvenim mrezaama koje 'vape' za takvima)' i 'vasim objasnjenjima moderatoru kako vi, koji ste JUCE dosli na ovaj forum znate BOLJE', kao sto je to radio
Duki944 i posle me maltretirao na chat-u (i jedini je koga sam ikada prijavila za 'abuse' na chat-u), bicete predlozeni za ban
1. To sto ne vidis gresku je tvoj problem, a nazivati moderatora
neznalicom izjavom da TI ne vidis gresku je za warning, koji ovaj put nisi dobio, jer ne volim da ih dajem.
(
Duki944 je, naravno, i tu presao sve granice i na chat-u napisao da je moderator shvatio licno.

)
Moderator nije duzan da se raspravlja ni sa kim i molila bih svakog od vas da ima na umu jednu stvar - ClixSense = 7.000.000+ clanova. Cim prestanete da shvatate licno i da OPTUZUJETE moderatora da ima licno protiv vas i da je moderator taj koji gresi, mnogo bolje cete se uklopiti u ovaj nas forum.
2. Greska - off topic - Kafana (pisanje o flag-u) pored teme sa nazivom za flag-ove, isto je razlog za warning!
3.
dejan68ks wrote:

Kome mislis da 'prezentujes' ovo kao ne-pisanje negativnog o CS? Isto razlog za warning!
To sto ODLICNO znas ko banuje, samimi tim povecava odsustvo razloga da o CS u njihovoj kuci!!! (forumu) pises lose o njima. Sta ti je to CS uradio da dobije

?
Ja takve stvari ne dozvoljavam na forumu u ciju kucu (forum) ste dosli svojom voljom, niko vas nije terao.
4. Kafana nije mesto za SVE I SVAKOGA. Kafana je svima za razonodu, a ne za pisanje postova koji pripadaju u odredjenu temu:
Quote:Posts are to be made in the relevant forum. Members are asked to read the forum descriptions before posting.
Ja nisam velicina ni za koga!!! Ja sam samo obican clan ovde,a mi se svi zajedno dogovaramo kako ce ovaj forum da izgleda. To je velicinina ovog naseg foruma, sto ga svi zajedno gradimo i postujemo jedni druge ne-spamovanjem, jer
ovo nije drustvena mreza nego mesto za zaradu.
(Ovo sto si napisao (sto sam podvukla na pocutku) je mnogo ruzno, pretpostavljam da treba da podrzi tvoju pricu kako moderator smatra da je bitniji od ostalih clanova. OPET, nisi ni prvi ni poslednji koji je to probao.)
Hteo to da shvatis ili ne, ti si novajlija na ovom forumu. Pravila za sve nove clanove, dok ne pokazu postovanje prema forumu i postuju u relevantnim temama, kao i dok ne pocnu da pomazu na forumu i grade ga, su drugacija od onih koji su izgradili forum na koji vi mozete da dodjete i dobijete sve odgovore i direktno pare na poklon, jer se gomila starih clanova mucila sa zaradama od 20-40 dolara MESECNO u pocetku sa sva 3 lvl-a (i to mesecima tako), a mi vama novima celokupno to nase mukom steceno iskustvo dajemo na poklon. Shodno tome, ocekujem pstovanje SVIH novih clanova prema forumu i clanovima foruma kako su ga ti clanovi zajednicki napravili.
Dakle, za nove clanove pravilo je jednostavno = striktno po Pravilima Foruma, dok ne vidimo s kim imamo posla.
Moja je greska sto sam vas sve novajlije pustila da se malo 'raspojasate'.
Molim za izvinjenje sve stare clanove sto nisam reagovala ranije na sve novajlije koje su pocele da unose haos u ovaj nas forum.
Razumem potpuno frustracije koje, ne samo ti, vec svi mi imamo obzirom na to kako crowd sourcing, na zalost izgleda.

Pogledaj malo po forumu, videces da smo svi, vise nego spremni da budemo tu za svakoga kome se desi nesto kao tebi ili slicno i da zajedno ili 'tesimo' jedni druge ili pomazemo zajedno kako da se resi problem. I to je samo jedna od stvari koje cine ovaj nas forum
velikim.
Da si procitao nesto vezano za ovaj tvoj odgovor, a izvini, na osnovu tvog posta koji sam prebacila ovde, deluje da nisi - savet je sledeci: ovo nije kraj. Ovo znaci da Admin jos uvek nije pregledao tvoj nalog, sto je u ovom tvom slucaju dobro.