CicoSreckovic wrote:Kada se klikne na disput otvori se novi tab i tu treba da pises zbog cega treba da ti skinu flag. Ako si izasao iz tog taba, a nisi poslao to obrazlozenje (ticket), onda im posalji novi ticket sa naznakom koja vrsta flaga je u pitanju. Ja sam negde na forumu ostavio sta je meni tacno pisalo u tom Disput-u. Tako mozes i ti da navedes u tom novom ticket-u. Sad cu da se potrudim da ga nadjem.
Nasao sam post. Nadam se da je od pomoci.
Ovo je pisalo za naslov ticketa: " I would like to dispute a flag on my account ", a ovo je bilo u prozoru: "I would like to dispute a flag that has been placed on my account. My ID and the ID of the job are listed above. Thanks for your help!". I naravno id zadatka i tvoj id za cf.
Lutak wrote:Poenta prica je za novije clanove..
1.Kad se pisu korekcije,NE psovati,Ne vredjati.._BITI KULTURAN(koliko god to ponekad tesko bilo)
2. NE RADITI TASKOVE ZA KOJE PISE DA IMAJU FLAG!
Toliko!
Rezervisan post.
Ovde sam mislila da pisem sve sto neko prijavi u vidu spiska, kao sto to radim za Racune/Priznanice, da spisak bude update-ovan u prvom postu.
Molim za pomoc oko ovog mog objasnjenja za Dispute flag-a, da li sam ga dobro ispisala.
I za predloge da li ce nam ovo biti pregledno na ovaj nacin.
Mislim da bi bilo najbolje da ovde diskutujemo, u ovoj temi, da ne zatrpavamo ostale:
Predlozi za teme na forumu | ClixSense Forum