Nole76 wrote:zemomak wrote:Nole, jedno pitanje vezano za arp, kako udjes u hit preko njega ako prethodno ne kliknes na onu poruku da razumijes pravila, i, understand?
Tek sad vidim. Vratih se sa Tatuina![]()
Od skoro cim refresujes hit prvo iskoci prozor sa pravilima i stoji sve dok se ne ucita strana. Ako dobijes poruke - There are no virtual machines currently available. Please retry in a few minutes. ili slicno prozor se sam zatvori. Ako se na stranici otvori zadatak prozor sa pravilima ostaje. Mozes da kliknes na "I understand" a i ne moras. Mozes da kliknes negde pored i sam ce se zatvoriti. Nije uslov za dobijanje hit-a da kliknes na "I understand" poruku. Jednostavno ljudi iz Rainforest-a su mislili da bi bila dobra ideja da se non-stop prilikom refresh-a pojavljuje strana sa pravilima.
meni nikad nije dosao tako zadatak da samo stoje ta pravila vec uglavnom stoji samo sekundu i zatvori se...i onda izbaci crvenu poruku, uradio sam do sada oko 60 hitova i uhvatio sam ih sve na brzinu tj kad se zeleno upali iskoci prozor, vrti se malo i onda pravila, a ja brzo kliknem i understand

evo sad mi iskoci i odma crvena poruka
There are no virtual machines currently available. Please retry in a few minutes.
nije mi jasno kako nedeljom da nema slobodnih masina