Alen999 wrote:Postovana Incomehomejob,
Ja sam jos 14. jula položio taj test za RF, i engleski i njihov deo. Samo sam dobio obaveštenje da sam položio i da strpljivo čekam njihov dopis na moju e-adresu. Od tada ništa. Da li znate da li je neko ko je ove godine prošao taj test već počeo da radi za RF? I koliko se obično čeka od testa do početka rada za RF?
Hvala vam unapred na odgovoru!
Prvo dobrodosao.

Dalje cestitke za polozen test i dobrodosao u RF familiju.

Super da si se registrovao kod njih, neces se pokajati.

Ne znam dalju proceduru, ja sam se registrovala davno dok je to jos bilo kao stalna opcija, kroz 1 Task, tako je tada izgledalo. Nije bilo nikakvog testiranja tada.
Da li si u tom mejlu dobio neki info koji pominje tvoj RF 'Profil', tako oni to zovu?
Da bi poceo da dobijas 'hit-ove', tako se zovu njihovi Taskovi, treba ti ekstenzija, koju skines preko svog Profila. Ekstenzija funkcionise tako sto sama 'komunicira' sa njihovim serverom i sama ti otvara ht-ove cim su dostupni, u novom tab-u.
Da li ima ista u mejlu sto nam daje neku naznaku da imas neki info sa kojim bih mogla dalje da ti kazem sta da radis?
Da li u tom mejlu/obavestenju ima neki link?
Takodje, molba za clanove, ko je prosao kroz ovo da pomogne kako procedura sada izgleda.