Please wait...
HomeForumInternationalEx-YugoslaviaRF tema - Pomoc za RF pocetnike
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
RF tema - Pomoc za RF pocetnike

#441 by incomehomejob » Sat Apr 27, 2019 15:21

Urke92 wrote: Prvo hvala na dobrodoslici i datom odgovoru :)

Prelistao sam celu prvu stranu ove teme ali nisam mogao da nadjem odgovor na ova 2 pitanja:

1. Da li na platformi moze da radi vise ukucana?

2. Koja je prosecna zarada na mesecnom nivou?

Nema na cemu. :)

Omasila sam ti odgovor u RF temi, poceli su sa testiranjem engleskog kao sto su kolege napisale. :)

1. Isto je kao i za CS i F8, niko ne sprecava ukucane da na smenu sednu za racunar :D , ali samo jedan nalog po jenoj IP adresi i po jednom kompu.

2. Zavisi od toga koliko se sedi za racunarom, od toga kako idu 'naleti' hitova, od toga koji si nivo/ocena, ...
(Taskovi se kod RF zovu hit-ovi, ako naletis na taj izraz. :D )
Nekom vise leze taskovi i tu im je glavna zarada, a nekom RF, zavisi. U svakom slucaju, isplati se da radis RF. ;)
I skroz je drugacije od taskova, tako da ako se odlucis da se registrujes kod njih, pitaj nas za detalje, ima dosta stvari da se pohvata kao i kod taskova kada se pocinje.
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720
Likes Received12,536/5,065

#442 by incomehomejob » Thu Aug 22, 2019 20:07

Alen999 wrote: Postovana Incomehomejob,

Ja sam jos 14. jula položio taj test za RF, i engleski i njihov deo. Samo sam dobio obaveštenje da sam položio i da strpljivo čekam njihov dopis na moju e-adresu. Od tada ništa. Da li znate da li je neko ko je ove godine prošao taj test već počeo da radi za RF? I koliko se obično čeka od testa do početka rada za RF?

Hvala vam unapred na odgovoru! :)

Prvo dobrodosao. :)

Dalje cestitke za polozen test i dobrodosao u RF familiju. :D

Super da si se registrovao kod njih, neces se pokajati. ;)

Ne znam dalju proceduru, ja sam se registrovala davno dok je to jos bilo kao stalna opcija, kroz 1 Task, tako je tada izgledalo. Nije bilo nikakvog testiranja tada.
Da li si u tom mejlu dobio neki info koji pominje tvoj RF 'Profil', tako oni to zovu?
Da bi poceo da dobijas 'hit-ove', tako se zovu njihovi Taskovi, treba ti ekstenzija, koju skines preko svog Profila. Ekstenzija funkcionise tako sto sama 'komunicira' sa njihovim serverom i sama ti otvara ht-ove cim su dostupni, u novom tab-u.
Da li ima ista u mejlu sto nam daje neku naznaku da imas neki info sa kojim bih mogla dalje da ti kazem sta da radis?
Da li u tom mejlu/obavestenju ima neki link?

Takodje, molba za clanove, ko je prosao kroz ovo da pomogne kako procedura sada izgleda. :)
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#443 by Alen999 » Fri Aug 23, 2019 08:45

Hvala na dobrodošlici i odgovoru. :)

Ne, nije bilo nikakvih daljih uputstava, niti linka za RF sajt za ovih mesec dana. Ništa, biću strpljiv. ;)

Evo, još jednom, da pitam ostale članove - da li je neko položio ceo test RF ove godine i onda počeo da radi za RF?

Hvala vam svakako. Prijatan dan! :D
Alen999
Posts3
Member Since11 May 2019
Last Visit12 May 2020
Likes Given0
Likes Received6/3

#444 by incomehomejob » Fri Aug 23, 2019 09:52

Nema na cemu. :)

Na zalost sam beskorisna za ovaj deo u vezi poslednje ture prijema novih clanova. :(

Javnuce se neko od nasih ko zna odgovor. :)
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#445 by pupijevi » Fri Aug 23, 2019 15:22

Niko jos nije prihvacen iz tog dela registracije. Ima i postavljeno pitanje na RF forumu i odgovor je da jos nisu poceli sa prijemom novih clanova a niti se spominje kad ce biti,da stvar bude jos gora ima vec i vise od mesec dana od tog pitanja.

Dakle cekanje do daljnjeg...
pupijevi
Posts3,410
Member Since8 Feb 2015
Last Visit15 Jan 2023
Likes Given1,680
Likes Received8,646/2,676

#446 by Alen999 » Sun Aug 25, 2019 11:06

E, Pupi, Hvala ti VELIKOO :clap: !

Sad mi je lakše, barem imam opšti uvid. Baš ću da pogledam na RF forumu.

Još jednom ti hvala i sretan rad :thumbup::thumbup: E, P !
Alen999
Posts3
Member Since11 May 2019
Last Visit12 May 2020
Likes Given0
Likes Received6/3
Return to 'Ex-Yugoslavia' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Jun 5, 2023 23:46:21 PST