jevticbozidar wrote:ma sad je gotovo,poslao sam i nema povratka.bilo je i to sto si nalepila a ja sam usao tamo gore gde pise potpis i u neku opciju ,cini mi se,samo ja imama pristup,tako nesto i tu sam popunio onaj upitnik -ako ti nije mrsko,pogledaj moju poruku malo iznad ove,trazili su neki mejl,valda koji dokumenat saljekm i poruka-u zagradi pise opciono a iznad toga odakle da skinem sliku.ma mora da sam nesto po obicaju pogresio
![]()
![]()
![]()
![]()
a pomocnik mi je dosttupan svremena na vreme..gotovo je sad.a kad te vec gnjavim,kazi mi molim te,u vezi onog kanala za placanje....ja sam preko clixsense odradio onaj zadatak pre oko 2 godine i tako postao clan.dal to znaci da netreba nista da diram i da ce isplata ici preko clixsensa?neradim ni na jednom drugom sajtu vec samo ovde.hvala unapred
Iskreno, sve sam pregledala sad opet uzduz i popreko od tvojih postova, i pojma nemam gde si ti naleteo na ovo sa licnom kartom i upload-ovanjem dokumenata.

Svi smo samo potpisivali Ugovore.
Da li ima sanse da kcerka pogleda sa tvog kompa, mozda ce ona lakse da mi objsani?

(Da se ne logujes ti sa njenog kompa, pa da ne zbrljamo nesto, zato kazem.