cayaaa wrote: 
incomehomejob wrote:
cayaaa, prvo ovo sto ti je Berikai rekao, nema brisanja i nema dodatnih radnji koje se ne traze u stepu. Ako ti nesto nije naznaceno u stepu, iako ti je jednostavno i ocigledno da to uradis = nemoj.
Ako sam te dobro razumela koji je hit, cisto savet za ubuduce. Kod nekoliko ovakvih slicnih, samo prvi put se 'gadja' boks u koji se nesto stavlja, posle samo 'tovaris' ispod ili iznad tog prvog sto si ubacio, u zavisnosti sta ti kazu u stepu. 
daa daa to je taj hit i u box sam ubacio TEXT i onda kad sam moro ubacit IMAGE nisam imo tu mogucnost sto je ustvari bug koji sam moro prijavit a ja sam se pravio pametan
i da pitam jos nesto kad nam ne radi YES il NO ni to ne refresujemo nego prijavljujemo da ne radi posot mi se nije cesto dogadjalo il me ne ubaci il ga zavrsim
. .
Refresh resi dosta tih bug-ova, ali oni hoce da ih nadjemo/prijavimo, da im klijenti na sajtu ne bi naletali na to.
YES i NO kada ne radi, pretpostavljam da mislis na onaj pop up sto se pojavi "failed screenshot".
Ne mozes to da prijavis, nemas kako.

'No' ne radi, pa ne moze ni da se otvori 'report' polje.
1. Tu se radi refresh celog hita u tvom browseru, jer nema druge opcije i dozvoljeno je
2. To je bug do servera rainforest-a i na zalost se desava cesto. Desi se da kada uradis refresh, ako si na pr. vec nesto download-ovao da server zapamti te prethodne korake i da imas duple podatke. Te stvari im napisi u "Test notes", ako ti se jave u hitu. To nam je preventiva ako nam pregledaju naloge, da objasnimo zasto imamo neke stvari 'uhvacene' u screenshot-u, a ne treba da budu tu inicijalno.
Ima puno 'caka' oko rf hitova, ali ne brini, pitaj nas sve, a i pohvataces vremenom.
perfect_guy, kod mene je poceo horor sou sa svim mogucim falinkama. A sve je sporo strasno.
rmpalija, mi saljemo mejlove cisto da bismo objasnili sta se desilo. Ali ne previse cesto. Eto, tako ja radim.