Mislim da je bolje da rascistimo neke stvari odmah da se ovo ne bi zahuktavalo jer nema nikakve potrebe za tim, iz dva razloga:
- prvi je da ne 'smaramo' ostale ljudi koji nisu duzni da citaju ovakve stvari
- drugi i iskreno, bitniji razlog je da je ovaj nas forum vrlo specificna sredina u najpozitivnijem smislu te reci. Ako ga uporedis sa glavnim forumom videces veliku razliku prvenstveno sto ovo nase 'cedo' zovemo "venity free zone".
Najlepsa stvar (po meni) koju imamo ovde je sto se skupilo toliko mnogo ljudi koji su spremni da pomognu jedni drugima bez ikakve koristi za sebe, a za razliku od glavnog foruma - pomaganja sa jedinim motivom = privlacenje paznje.
Deo koji si omasio je zato sto si 'novajlija' u svemu ovome iako imas prilicno 'tvrd' stav prema svima ovde na forumu sto ponekad (cenim) izaziva reakciju da su ti postovi 'nadobudni' i 'sa visine', kao da si jedan od najiskusnijih ovde. To je moja opservacija, pa odatle pretpostavka i da su drugi to primetili.
Nekoliko puta sam te pitala par stvari, nisi ni odgovorio ni odreagovao. Ne znam sta je u pitanju niti cu da pitam ponovo, ali da su se desavale takve stvari, jesu.
Konkretan primer onoga sto je savmi, u stvari, rekao je da se vec desavalo da on odreaguje na postove. I to nikada na jedan (koliko sam ja primetila), vec na obrazac u nacinu postovanja.
Postoji isuvise spamera na glavnom forumu koji se provlace 'ispod radara', da li lenjoscu moderatora ili privilegovanim statusom (opet greska moderatora) i svi do jednog su agresivni kada ih neko od clanova opomene.
savmi je jednog od najvecih spamera sa najbesmislenijim postovima koje je glavni forum video, resio jednim potezom - ismevanjem. (BTW, drugarice, ne pamtim da sam se tako ismejala kada si onom agresivcu napisao da si uradio 1.000 i nesto rf hitova za dan.

Tako to savmi resava.

Jednu stvar kod tebe ne razumem, a to je zasto ne vidis da ovde imamo lepu stvar? Iskreno ne razumem.
Ovo je od srca savet i ne moras da ga prihvatis - udahni duboko, prihvati ovaj forum kao mesto za opustanje i pocni da se salis sa nama. Veruj mi nece ti biti opterecenje, mislim da ce ti i prijati. Meni prija.