Posts | 121 |
Member Since | 18 Jan 2016 |
Last Visit | 11 Sep 2016 |
Likes Given | 17 |
Likes Received | 132/74 |
Posts | 7,047 |
Member Since | 24 Jan 2015 |
Last Visit | 21 Oct 2020 |
Likes Given | 32,720 |
Likes Received | 12,536/5,065 |
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
incomehomejob wrote:Onda zaboravi sve sta sam ispisala, sledeci put necu trositi vreme, ne brini.
savmi wrote:incomehomejob wrote:Onda zaboravi sve sta sam ispisala, sledeci put necu trositi vreme, ne brini.
Drugarice,znam da uvek hoces da pomognes,ali nisi duzna da svakome ovde budes majka,svi ovde su dovoljno
veliki,tako da mogu uciti i sami ,a kada neko ne ceni tvoj trud onda uvek dolazi do razocarenja.Zato, cuvaj se !
savmi wrote:incomehomejob wrote:Onda zaboravi sve sta sam ispisala, sledeci put necu trositi vreme, ne brini.
Drugarice,znam da uvek hoces da pomognes,ali nisi duzna da svakome ovde budes majka,svi ovde su dovoljno
veliki,tako da mogu uciti i sami ,a kada neko ne ceni tvoj trud onda uvek dolazi do razocarenja.Zato, cuvaj se !
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
incomehomejob wrote:savmi wrote:incomehomejob wrote:Onda zaboravi sve sta sam ispisala, sledeci put necu trositi vreme, ne brini.
Gde si ti, drugarice moja, nema te.![]()
Htela sam da ti ostavim poruku u Kafani, samo da se javis da ne brinem.
Hvala puno sto brines.![]()
incomehomejob wrote:Ima ljudi kojima sta god da se napise kao objasnjenje, uvek ce naci nesto oko cega ce da budu nezadovoljni i da im ne valja.
incomehomejob wrote:savmi wrote:incomehomejob wrote:Onda zaboravi sve sta sam ispisala, sledeci put necu trositi vreme, ne brini.
Hvala puno sto brines.Ima ljudi kojima sta god da se napise kao objasnjenje, uvek ce naci nesto oko cega ce da budu nezadovoljni i da im ne valja.
Kako ide sa rf? Ja sam slabo ista pipala ovih par dana, nekako se potrefi da imam mog posla u idealnom periodu kada oni odluce da 'opravljaju' nesto, tako da imam srece da izbegnem glavni 'kurslus' dok se ne stabilizuje stanje.
savmi wrote:incomehomejob wrote:savmi wrote:incomehomejob wrote:Onda zaboravi sve sta sam ispisala, sledeci put necu trositi vreme, ne brini.
Hvala puno sto brines.Ima ljudi kojima sta god da se napise kao objasnjenje, uvek ce naci nesto oko cega ce da budu nezadovoljni i da im ne valja.
Kako ide sa rf? Ja sam slabo ista pipala ovih par dana, nekako se potrefi da imam mog posla u idealnom periodu kada oni odluce da 'opravljaju' nesto, tako da imam srece da izbegnem glavni 'kurslus' dok se ne stabilizuje stanje.
Tu sam,nemoj da se brines,ja sam uvek dobro,ako "dobro " nije tu ja ga uvek stvorim,milom ili silom,samo nervira
me nepostenje i bezobrazluk ,a kod mene je fitilj veoma kratak jer ja ne volim igru recima ,to resavam na malo
adekvatniji nacin i do sada resio sam bas dosta takvih slucajeva (ovo nije za pohvalu , sta cu, takav sam) ali
kad bolje razmislim nikad nisam pogresio,to je jedini jezik koji razumeju.Sto se tice RF,ovih zadnjih dana veoma
slabo,subota - 4,nedelja - 2,a danas - 6.