akulayu wrote:jubilarnih 300
![]()
mislim ukupno,ne u jednom danu
TOTAL COMPLETED JOBS:
500
TOTAL FOUND BUGS:
50
Dobro je, nisam najgori.
goranovamarina wrote:Jučer sam dobila svoj prvi rejection nakon 480 odrađenih hitova. Hit od 4 stepa - kopiranje url-a i screenshot, da li stranica dobro izgleda, matematički zadatak i robot eagle. Nije mi bilo jasno čemu rejection i kažu oni meni:
Hello,
This job was rejected because you didn't copy & paste the URL needed to open the main app in your virtual machine. That's always the first step. It is possible to proceed without using this URL, but the job will be rejected. In the future, be sure to use that link and you won't receive these types of rejections. I hope this helps!
Nakon ovog sam ostala bez teksta
BoMoni82 wrote:goranovamarina wrote:Jučer sam dobila svoj prvi rejection nakon 480 odrađenih hitova. Hit od 4 stepa - kopiranje url-a i screenshot, da li stranica dobro izgleda, matematički zadatak i robot eagle. Nije mi bilo jasno čemu rejection i kažu oni meni:
Hello,
This job was rejected because you didn't copy & paste the URL needed to open the main app in your virtual machine. That's always the first step. It is possible to proceed without using this URL, but the job will be rejected. In the future, be sure to use that link and you won't receive these types of rejections. I hope this helps!
Nakon ovog sam ostala bez teksta
Možda si stisnula take screenshot prije nego što se stranica učitala, a on brzinski odradio. Onda taj admin koji je pregledao vidio na na ekranu nema ništa, a nije se potrudio da pogleda url.... Jedan reject ko nijedan
Ja sam tako prije radila, pa sad sačekam da se dobro učita. Znalo mi se desiti da se pojavi i nekakav error a to je jako poželjno "uslikati" pa morala refrešovati hit.
Danas mi je dobro krenulo, a imala nekog drugoog posla pa morala prekinuti
Posts | 7,047 |
Member Since | 24 Jan 2015 |
Last Visit | 21 Oct 2020 |
Likes Given | 32,720 |
Likes Received | 12,536/5,065 |
Quote:...čak sam dvaput učitala stranicu jer mi je url bio čudan, ali se isto učitalo, a oni nisu naveli koju stranicu bi trebala vidjeti. Homepage je bio google.de čak i nakon dužeg čekanja, možda je i u tome bila stvar. Pisala sam im ticket, ali rejection je ostao.
Posts | 1,910 |
Member Since | 18 Jan 2015 |
Last Visit | 26 Feb 2021 |
Likes Given | 972 |
Likes Received | 3,862/1,588 |
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
incomehomejob wrote:Cudna suma je to. Ne zna s kim igra ko.
(ne volim ih inace, ali ovde odgovara.)
To mi se bas dugo nije desilo, nadam se da nece opet da pocne, da se 'gomilamo' na istom Terminalu nekoliko nas.
Da li se secas pre dosta meseci kada je bilo ono ludilo sa po troje, cetvoro u Terminalu?Sita sam se ispisala poruka i ismejala.
Jedan moj dragi prijatelj (nisam pitala za dozvolu, pa necu da pominjem ko) je isprepadao jednog stranca tada. Inace nije u tom fazonu, ali smo svi tada bili i prolupali od muke i pogubili zivce, nije moglo da se radi uopste danima. Ispisao mu je u Terminalu - This is RF admin, idenify yourself.
I mukica ispise ime i pita da li je u redu kako radi.
xakep99 wrote:Pominjalo se da su iz redova testera zaposlili 4 kom. da rade kao autori poslova. Pismenost i sposobnost izrazavanja se nisu mnogo pikali na CF i RF ali dosegnuto je novo dno.
Cuvajte se pitanja nadji "to x i jos nesto y" a trazeni tekst je cak i bez navodnika vrrrrrlo labavo napisan i pitanje je da li ga i tad treba potvrdno odgovoriti.
Inace, ovih dana a verovatno od istih aotora sam imao pitanja "Does you see..." ili nesto u fazonu "da li se strana ucitala ili se nije ucitala?"
Uskoro ocekujem instrukcije "klikni Da ili klikni Ne" i rejection sta god kliknes.
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
perfect_guy wrote:sinoć, a evo i sad imam problem: unutar terminala lijevi klik miša prihvata kao desni (daje one opcije), a desni klik radi normalno (opet daje te opcije). Sad sam se nekako ulogovao ali ne mogu dalje.
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |