garantujem da nisam pogresio (uvek dupla provera),sada ostaje da zbog ponavljanja odgovora(razlog,skrinsotovi)
mozda sam umesto "No" po automatizmu (zbog cesceg "Yes",odgovorio "Yes",tako sam u prvi momenat i pomislio
ali posto ja posle svakog testa proverim profil (najcesce,osim kada GitHub-ovi dodju serijski,2 ili 3,onda to uradim
kada zavrsim poslednji test),u ovom slucaju su bili dva.Znaci vreme je bilo kratko ,tako da sam kasnije mogao
lako da se setim sta sam odgovorio ,ali ajde neka bude da ne mogu biti 100% siguran.Ono sto me muci je kako
u roku od 27 minuta da ja dva puta pogresim,a imam ukupno 5"R" + ova 3 sa vise od 2000 testova ( inace 2 od
5 su opet za sabiranje,ali posto su se pojavili u profilu posle nekoliko meseci,kada su uveli tu opciju,prihvatio sam da sam pogresio).Za zadnjeg testa,kao sto rekoh, siguran sam da nije moja greska (rezultat je tacan a i dugme
je "No").Inace ovog zadnjeg sam prijavio na petom koraku.
Razumem da si siguran za sabiranje. I ja sam ubedjena da je ovo moje bilo tacno, napisala sam im mejl nepunih 15 min posle rejection-a, nije bas da ne mogu da se setim sta sam uradila.
Sto ti kazes, mogu da pihvatim donekle, da sam kliknula pogresno dugme kako smo zajedno pretpostavili, ali i dalje mislim da je bug.
Dosta ljudi se zali ovih dana na povecan broj cudnih rejections. Pre par meseci, kada su isto radili veci update, smo svi odjednom 'osvanuli' sa cudnih par rejections na profilu, sto mi lici na ovo sto se sada desava.

incomehomejobMember Since | 24 Jan 2015 |
Last Visit | 21 Oct 2020 |
Likes Given | 32,720 |
Likes Received | 12,536/5,065 |
3 members like this post.
4 members like this post.
#1067 by Nole76 » Tue Jul 05, 2016 09:12
I kod mene slabo. Bilo je par komada po 20-25 koraka al' sta vredi kad je uvek bila prijava na 2-3 koraku ili connection lost (glupi paperless).
incomehomejob wrote:
Kod mene lose, slabo dobijam hitove.
Pazite se jedne od cvecara, treba da se nadje odredjeni buket koji je daleko ispod polovine strane, a server je uzasno spor; ako se gleda red po red moze da se desi da iscuri vreme za step. Jedva sam prosla taj step, 'kroz iglene usi'.
Ctrl+F i stavis ime buketa

Mada nekad nece.

Nole76Member Since | 27 Aug 2015 |
Last Visit | 30 May 2023 |
Likes Given | 9,452 |
Likes Received | 4,848/1,732 |
4 members like this post.
#1068 by incomehomejob » Tue Jul 05, 2016 09:17
Izgleda da je vreme za pauzu.

SSL error, maximum testers, something went wrong, ...
jeckamil, ja sam na kraju, od muke, pomerajuci bukvalno po 1 mm slider (dobila sam mali Terminal), otvorila kod mene u browseru njihov sajt da probam da nadjem taj buket, pa da 'odokativno' bar vidim gde je na strani.
Edit:
Hvala
Nole76, probala, nije htelo.

Probala i da kucam pocetno slovo, nekad u listama to pomogne, ako nece da skroluje, narocito kod Androida.
Last edited by incomehomejob » Tue Jul 05, 2016 09:19 » edited 1 time in total

Likes Given | 32,720 |
#1069 by pupijevi » Tue Jul 05, 2016 12:18
Skupih za bonus zahvaljujuci i sinocnjim Hitovima pa valjda bude jos sta do veceras kada istice rok.
Inace bas slab dan kako RF tako i CF.
Izgleda je vreme da polako razmisljamo gde cemo potrositi zaradjeno odnosno gde cemo da kiselimo noge

pupijeviMember Since | 8 Feb 2015 |
Last Visit | 12 Nov 2023 |
Likes Given | 1,680 |
Likes Received | 8,646/2,676 |
One member like this post.
2 members like this post.
#1073 by incomehomejob » Tue Jul 05, 2016 17:22
I ja cu da kukam.
Danasnji dan: nekoliko cvecara nemaju katalog, uspela sam da na 'akcijama' (koje su inace fenomenalne) izvucem 3x jackpot - 2x su oni bili pod maintenance i 1x Gateway Time-out, losih instrukcija pod navodnicima sam imala kao na buvljaku da ih prodaju, ... Ukupno 11x 4c vrednost hita.
Edit:
I saga se nastavlja, Rotageek, jedan od retkih koji sam ikada dovela do kraja, odluci da mi pokloni failed screenshot na poslednjem koraku!

Last edited by incomehomejob » Tue Jul 05, 2016 18:39 » edited 2 times in total

Likes Given | 32,720 |
#1076 by pupijevi » Tue Jul 05, 2016 19:39
E ipak mogu reci RF is back!
Veceras je bilo bas dobro sem ako izuzmem ovaj eShares koji je na dobrom putu da postane nova cvecara
Zaista mi nije jasno sta je cilj kod ovog sajta? Da ga testiramo ili da se hvale kako su nesposobni da ga urade za testiranje
Stvarno mi nisu jasni,obradujem se Hitu a onda kad ucitam link kaze mi da sajt ne radi pa mislim WTF??!
Cvecara kao i uvek elem postalo je pravo cudo da se odradi do kraja bez prijave ali ajd nekako ide.
Ma samo da se sve vrati u normalu posle proslonedeljne katastrofe i loseg pocetka ove nedelje barem ovo od veceras deluje obecavajuce,pre svega za sve nas da popravimo saldo na racunu koji i nije bas nesto popunjen sa pocetkom ovog meseca.

pupijeviMember Since | 8 Feb 2015 |
Last Visit | 12 Nov 2023 |
Likes Given | 1,680 |
Likes Received | 8,646/2,676 |
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 04:58:37 PST