incomehomejob wrote:DeMoN17 wrote:Imam jedno pitanje radio sad pre malo jedan hit i na 3 koraku izgubio sam konekciju ali kod mene
jedno 20 minuta nisam imao internet ali napravio sam screenshot iz stepa gde sam zastao i kopirao
sam iz browsera id i sajt koji sam testirao, da posaljem ovo rainforestu da nije bio do mene problem
nego sam ostao bez interneta tokom testitanja? I jel neko ovo pracao do sada?
Ima nekoliko opcija da li da saljes mejl ili ne.
Ako posaljes mejl, rezultat je da imaju u vidu da nisi odustao namerno od hita (Abandoned Job). Slanje takvih mejlova je da osiguras nalog da ti ovaj hit ne utice negativno na ukupnu sliku naloga. E sad, ne znamo tacno koliko cesto oni manuelno brisu negativne stvari vezane za nas profil. Ljubazni su u mejlovima, bar po mom iskustvu, i spremni su da pomognu i eliminisu stvari koje nisu namerno uradjene, kao ovo tvoje.
Druga 'filozofija' kod ovih stvari je - ne cackaj ako ne moras.
Zavisi, ne znam koji savet da ti dam. Ako im nisi slao puno mejlova do sada i ako mislis da ti je nalog skroz u redu, ja bih poslala. Ali ne znaci da sam u pravu za ovo.
Pa iskreno nisam ispratio niti jedan mejl do sad e sad zbog toga bih i ja ispratio ko sto ti kazes da nisam odustao
od njega nego da sam bio sprecen da ga zavrsim do kraja.